Abu Dabi ve Dubai Geleceği Şekillendirmek İçin Bir Arada

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ve Abu Dabi Veliahtı Muhammed bin Zayid Al Nehyan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni nesil hizmetleri tartıştı.

İkili, hükümet hizmetlerinin tasarımında geleceğin araçlarını benimsemenin önemini vurguladı. “BAE hükümet sürecini ilerletecek yenilikçi araçlar kullanarak benzersiz hizmetler geliştirmek istiyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK

Muhammed bin Raşid basına yaptığı açıklamada, “BAE’de biz insanların hayatlarını kolaylaştıran ve onların deneyimlerini arttıran çözümleri yenilemeye devam ediyoruz. Hükümetin toplumla bütüncül bir ilişki geliştirmesini istiyoruz. Etkin bir ortaklık ilişkisi, tecrübeleri geliştirir ve vatandaşın hayatını iyileştirir.

Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nehyan ise, yıllık toplantıların, geleceği şekillendirmek, kalkınmayı sürdürmek ve hükümet çabalarını değerlendirmek için etkili bir ulusal platform haline geldiğini söyledi. Yaratıcı fikirlerin bu platform sayesinde, gelecekte daha büyük bir rol oynaması için teşvik edilmesine katkıda bulunduğunu belirtti.

“BAE’nin hükümet işlerinde edindiği seçkin deneyimler, toplum odaklı girişimleri sürdürülebilir hale getiriyor ve toplumun her seviyesinde ilerleme yaşanmasını sağlıyor” dedi.

YENİ PROJELER ÜZERİNDE KONUŞULDU

Aynı zamanda BAE hükümetinin ikinci yıllık toplantısında sunulan yenilikçi hükümet hizmetleri aracı “Connect” i incelediler. Bu uygulama müşterilerin deneyimlerini geliştirmek ve onlara nerede olurlarsa olsunlar en iyi hizmeti sunup modern teknolojinin fikirlerine dayanan bir dizi hizmet sunmaktadır. Söz konusu proje devletin yönelimlerini destekliyor ve BAE’nin 2071 hedeflerine ulaşımını son derece kolay bir hale getiriyor.

İnsan Kaynakları ve İdare Bakanlığı tarafından başlatılan bu hizmet, müşterinin Bakanlık hizmetleri paketini kolaylıkla almasını sağlar. En son teknolojilerle donatılmış, elektronik ve akıllı bir araç filosuyla, müşterinin belirlediği yere ve zamana göre hareket etme esnekliğine sahiptir.

Bu girişim bakanlık ve özel sektör arasında, bakanlığın doğrudan denetimi altında kurumsal ortaklık çerçevesinde gerçekleşecek. Uber ve diğer uygulamalar gibi uluslararası şirketler tarafından temsil edilen gelişmiş bir yenilikçi dağıtım hizmeti temsil eder.

Kaynak: Emirlik haber ajansı