Orta Doğu’nun ilk Piercing Mağazası Dubai Mall’da

Yıldız isimlerin ve hatta Ürdün Kraliçesi’nin dahi kullandığı piercingler artık Dubai’de. Ünlü piercing uzmanı Maria Tash, Dubai Mall’da Orta Doğu’nun ilk lüks piercing mağazasını açıyor.


Maria Tash Dubai, Orta Doğu’nun resmi konumunda bulunan ilk lüks piercing mağazası (daha önce şehirdeki birkaç pop-up mağazasına ev sahipliği yapmış) ve delme işleminin yapıldığı dört özel odaya ve 2100 metre karelik bir VIP salonuna sahip.

“Tasarımlarımı ve ekipmanlarımı  Dubai’ye taşıdığım ve küresel bir üne sahip heyecan verici lüks bir merkez olduğu için sevinçliyim” diyen Tash, “Orta Doğu’daki birçok ülkeden müşterilerle çalışmak bir ilham kaynağı oldu ve bir takı tasarımcısı olarak büyümem için bana imkan sağladı.” açıklamsında bulundu.

Maria Tash, “Dubai Alışveriş Merkezi’ndeki yeni Fashion Avenue, muhteşem mimarisiyle çevrili bölgenin kalbinde bir amiral gemisi izlenimi uyandırmasından dolayı çok mutluyum” dedi.

Gwyneth Paltrow, Kate Moss ve hatta Ürdün Kraliçesi Rania gibi ünlülerin de takip ettiği bu yeni moda ürünler artık pek çok insanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Maria Tash mağazasında, Dubai Alışveriş Merkezi’ndeki Moda Bulvarı’nın 1. Katında yer almakta olup, tek kulak 30 Dolar’dan başlayan fiyatlarla piercing hizmetleri mevcut.

Kaynak: Whatson