Şeyh Muhammed Atçılık Programı Mezunlarını Onurlandırdı

30.11.2018

BAE Başbakanı Şeyh Muhammed bin Raşit El Mektum Dubai’deki Medine Jümeira Otelinde düzenlenen Atçılık Eğitimine yönelik Masar Godolfin programının ikinci partisini onurlandırdı.

BAE Başbakanı ve Dubai Hükümeti Başkan Yardımcısı Majesteleri Şeyh Muhammed bin Raşid El Mektum BAE ve Dubai Hükümeti Başbakan Yardımcısı Başkan Yardımcısı Perşembe günü Dubai’deki Medine Jümeira Otelinde düzenlenen Masar Godolfin programının ikinci partisini onurlandırdı.

Etkinliğe Şeyh Hamdan bin Muhammed bin Raşid El Mektum, Dubai Veliaht Prensi tarafından katıldı. Masar Godolphin,  Majesteleri Şeyh Muhammed’in himayesi altında faaliyet gösteren dokuz aylık akademik ve deneyimsel bir eğitim programıdır. Genç atçılık meraklılarının at yarışlarının mekânını. (New Market, İngiltere*) ziyaret etmeleri için bir fırsat sunuyor) ve onları Godolphin’in rakipsiz profesyonel eğitim ve uzmanlığının etkisine açık bırakır.

Dubai’de gerçekleşen eğitim programı mezunlarının hikâyelerini ve arka planlarını sergileyen bir video İngiltere ve İrlanda da yapılan tören sırasında gösterildi.

Kurs, BAE katılımcılarına, geleceğin iş liderleri olma hedefiyle atçılık miraslarını kucaklamak için bir fırsat sunuyor. Programın ikinci partisine farklı arka planlara sahip 10 Erkek ve Kadın katıldı.

Etkinliğe Şeyh Mansur bin Muhammed bin Raşit El Mektumun yanısıra Dubai Protokolü ve Ağırlama Bölümü Genel Direktörü; Halife Sayid Süleyman ve Meydan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Sayid El Tayir de katıldı.

Kaynak: Kaleej Times