Abu Dabi Veliahtı’ndan Formula E’ye Övgü Dolu Sözler

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Formula E’yi izleyen Abu Dabi Veliahtı Şeyh Muhammed bin Zayid, Diriyah’ta yapılan etkinliğin başarısına övgüde bulundu.

Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nehyan, bu uluslararası spor etkinliğinin başarılı bir şekilde düzenlenmesi, yarışmanın heyecanı ve halkın yoğun ilgisi karşısındaki memnuniyetini dile getirdi.

ABU DABİ VELİAHTINDAN ÖVGÜ

Suudi Arabistan’ın bu yarışmalara ev sahipliği yapmasının, farklı alanlardaki potansiyel ve yeteneklerini kanıtlamış yüksek verimlilik ve kabiliyetlere sahip birçok kişinin başarısında büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Önemli düzeydeki uluslararası etkinlikleri çeşitli düzeylerde organize edip yönetme konusundaki başarısına övgüde bulundu.

10 ÜLKEDEN KATILIMCILAR BULUNDU

Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan arasındaki ortak kök bağları ve ortak kaderlerine dayanan köklü tarihsel ilişkilerin derin gururunu dile getirdi.

2018 yarışmasına 10 ülkeden 11 takım temsil eden Almanya, İngiltere, Hollanda, Yeni Zelanda, Belçika, Fransa, Brezilya, Portekiz, Tayland, Arjantin ve İsviçre’den 22 yarışmacı katıldı.

Kaynak: Emirlik haber ajansı