Dünyanın En Büyük Sera Fuarı’na Bahreyn’den Yoğun Katılım

29.11.2018

Antalya’da 18. Kez kapılarını dünyanın en büyük seracılık fuarı Growtech için başta Bahreyn ve Suudi Arabistan olmak üzere 160 ülkeden 85 bin katılımcı geliyor.

Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na bu yıl 160 ülkeden katılımcı online yani İnternet üzerinden ön kayıt yaptırdı. 85 bin ziyaretçiyi ağırlayacak organizasyon Antalya Expo Center’da 50 bin metrekare alanda ziyarete açıldı.

800 İŞLETME BİR ARADA

‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ ana temasıyla düzenlenen fuara 800 işletme ve marka katılıyor.

Growtech Fuar Direktörü Engin Er, “Çin, Güney Kore, Hollanda, İspanya ve bu yıl ilk kez Macaristan ülke olarak milli katılımla Growtech’de olacaklar. T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde ve BAİB koordinasyonunda Growtech Eurasia Uluslararası Tarım Fuarı ile eş zamanlı olarak Alım Heyeti Programı’ne ev sahipliği yapıyoruz.

Bahreyn, Suudi Arabistan başta olmak üzere bu yıl birçok ülkeden bağımsız heyet ve dernekler fuarımızı ziyaret ediyorlar” dedi.

Kaynak: AA