Ryan Reynolds’ın Gözünden BAE

Ellen’in şov programına katılan Ryan Reynolds, Abu Dabi’de geçen esrarengiz anılarını anlattı ve yeni filminin setinde gerçekleşen süprizden bahsetti.

Ryan Reynolds, katıldığı Ellen DeGeneres’in programında, Abu Dabi’de geçen heycan verici dakikaları ve film seti hakında konuştu.

Ünlü Hollywood yıldız, altı hafta süren aksiyon filmi Underground 6’nın çekimlerinden bahsetti. İlerleyen vakitlerde çekimlerin arasında kendisini ziyarete gelen Blake Lively ve iki kızı James ve Inez’in yaptıkları süprizden dolayı duyduğu sevinci dile getirdi.

Abu Dabi’de ailesi ile birlikte geçirdiği Şükran Günü’nü ve ilginç deneyimlerinden bahseden Reynolds, düşüncelerini şöyle aktardı:

“Çocuklarımı bambaşka bir kültürle tanıştırmak hem onlar için hem de benim adıma çok harika bir duygu. Olabildiğince vaktimizi daha fazla yerde geçirmeye çalıştık.”

KORKUNÇ SAÇ KESİMİ

Emirlikte geçirdiği zamanın benzersiz olduğunu ifade eden Reynolds, güzel anılarının yanı sıra ‘korkunç’ diye tanımladığı saç kesimini espirili bir şekilde şöyle aktardı:

“Abu Dabi’de berber dükkanına gitmek bir alışveriş merkezine girdim, ancak sonuçları benim için şaşkınlık verici oldu.”

“Birinin saçlarımı bir banyo lifi ile kapladığını gördüm. Önce ovuşturmaya başladı, sonra bir çekiç kullandıkalarını düşündüm.”

İlgili röportajı buradan izleyebilirsiniz:

 What’s On