Dubai’de Ünlülerin Tercih Ettiği 10 Bar ve Restoran

09.10.2018

Dubai, dünyanın zengin ve ünlüleri için popüler bir mola ve eğlence yeridir. Peki ünlülerin tercih ettiği en ünlü mekanlar hangileri?

Dünya çapında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Birleşik Arap Emirliklerinin gözde şehri Dubai’deki en güzel 10 bar ve restoranı sizler için hazırladık. Yıldız isimlerin uğrak yeri haline gelen marka yerleri ünlülerin tercihlerine göre sizlere sunuyoruz. İşte Dubai’ye gittiğinizde her an bir ünlüyle karşılaşmanız muhtemel ilgi çekici 10 mekan.

AT. MOSPHERE

Burç Halife’nin 122. katında yer alan, dünyanın en yüksek restoranı ve bu kaliteli yemek mekanının markalaşmış halidir. Burada dinlenirken görüntülenen ünlü yüzler arasında Mariah Carey ve Will Smith yer alıyor.

MİSS LİLY’S DXB

Sheraton Grand Hotel’deki bu Karayip esintili yemek servisi, emirlikten geçenler için uğrak yeridir. Burada görülen ünlüler arasında Bella Hadid, Rihanna ve Ed Sheeran gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

NOBU

New York’taki orijinal Nobu bir ünlü favorisidir bu yüzden Dubai’ye gelen ünlülerinde uğrak yeri haline gelmiştir. Dubai’de yıldızların tatil günlerinde ziyaret ettiği yer olan Nobu Jennifer Lopez, Khloe Kardashian ve David Beckham gibi marka isimleri ağırlamıştır.

CATCH UAE

Ünlüleri yakalamak istiyorsanız mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında Catch geliyor. Muhteşem ötesi tasarıma sahip olan bu restoran aynı zamanda ünlüler için bir durak.

BUDDHA BAR

Şüphesiz, Dubai Marina’daki Gros Bar’da bulunan Buddha Bar mutlaka görülmesi gereken yerler arasında. Futbol efsanesi Ronaldinho ve Craig David’in takıldığı bu mekanda sürprizleri sizde mutlaka göreceksiniz.

CAVALLİ CLUB

Fairmont Dubai’deki bu ikonik parti mekanı, yıllar boyunca Justin Bieber, Jennifer Lopez ve Will Smith de dahil olmak üzere sayısız starları ağırladı.

NUSR-ET DUBAİ

Salt Bae dünyasını geliştiren isim olan Nusret Gökçe’nin mekanı Nusr-Et’de hemen hemen her gün bir ünlüyü yakalamanız mümkün. Leonardo DiCaprio, Cesc Fabregas, Alvaro Morata, Mark Wahlberg, Kevin de Bruyne bunlardan sadece birkaçı.

SEAN CONNOLLY AT DUBAİ OPERA

Bu güzel restoranı, Dubai Opera’nın en üst katında ve muhteşem Dubai manzarası altında kolaylıkla bulabilirsiniz. Liam Gallagher’ın geçtiğimiz gün görüntülendiği mekan diğerleri gibi ünlülerin gizlenme yeri konumunda.

MAHİKİ

Bu tropikal temalı barın Londra’da bulunan şubesi Prens Harry’nin gözdesi olduğu söyleniyor ve Jumeirah Beach Hotel, İngiliz ünlüleri arasında da popüler konumda. James Arthur Aralık ayında bir gösteri yaparken İrlandalı pop yıldızı Niall Horan ise Ocak ayında burada partiye katılan bir diğer isim oldu.

STK DUBAİ

İngiliz reality TV şovlarının hayranı iseniz, kesinlikle Rixos Premium JBR’de bu mekanı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Oliver Proudlock ve Amber Turner geçtiğimiz günlerde mekanı ziyaret eden ünlüler arasındaydı.