Bir Milyarıncı Yolcu Arjun Dubai’de Muhteşem Bir Parti İle Karşılandı

Dubai gezisi, Arjun, kardeşi Varun, annesi Ramya ve babası Venkateş Jayaraman için uzun bir parti oldu. Büyülü Krallığın ülkesinden olmaları önemli değil. Kendi sözleriyle, Dubai havalimanındaki bu nezaket, hayatlarında yaşayacakları hiçbir şey Dubai’de yaşadıkları bu deneyimle karşılaştırılamaz.

Dubai’de Milyarıncı yolcu olunca büyük ödüller kazanan Hintli aile Dubai’de krallar gibi muamele gördü. Peki, Kral gibi muamele görmek nasıl bir his? 20 Aralıkta, Orlando’dan Dubai Havaalanının bir milyarıncı yolcu olarak uçan ve Dubai’de adını tarihe yazan 4. sınıf öğrencisi Hintli Arjun, “Kraliyet ailesinin bir üyesi gibi hissettiriyor” dedi.

“Uçuş harikaydı. Beni ve ailemi karşılamak için havaalanı CEO’su uçağa geldiğinde şok oldum. Sonra, bizi VIP bekleme alanına götüren lüks bir limuzine bindik. Etrafta çok fazla coşku vardı ve yüzümde konfeti patladığında geniş bir kalabalık beni izliyordu ”dedi.

Dubai gezisi, Arjun, kardeşi Varun, annesi Ramya ve babası Venkateş Jayaraman için uzun bir parti oldu. Büyülü Krallığın ülkesinden olmaları önemli değil. Kendi sözleriyle, Dubai havalimanındaki bu nezaket, hayatlarında yaşayacakları hiçbir şey Dubai’de yaşadıkları bu deneyimle karşılaştırılamaz

10.000 Dubai dirhemi değerindeki hediye çeklerini harcamak için Dubai Alışveriş Merkezine giderken, gazetelere telefonda yaptığı açıklamada Ramya, “büyüleyici olmayan bir şey yoktu, “dedi. Aynı zamanda Dubai gümrüksüz satış mağazasında harcayabilecekleri 3500 Dubai dirhemlik bir başka hediye çekine de sahipler.

Bir yazılım firmasında çalışan Venkateş, “Atlantis Otel’de iki harika süit odamız vardı, harika restoranlarda yemek yedik ve Aquaventure Su Parkının tadını çıkardık. Burç Halife’yi ziyaret ettik, gün batımında yemek yiyip, unutulmaz bir gezi ile lüks bir çöl safarisi yaptık ” dedi.

DOĞUM GÜNÜ DE UNUTULMADI

Bunların yanı sıra, Arjun Pazar günü onuncu doğum gününde de özel sürprizlerle karşılaştı Venkateş, “Dubai Havayolları, Arjun’un neyi sevdiğini öğrenmek için çok uğraştı. Buna göre sabah, üzerinde en sevdiği New Orleans Saint ekibinin logosu olan Amerikan futbolu topu şeklinde bir pasta gönderdiler. Akşam, özel çöl safarisini yaptıktan sonra hediye yağmuruna tutuldu. En sevdiği sporcuların ve çizgi film karakterleri posterleri verildi. Çok heyecanlanmıştı. Dubai Havayolları, Arjun’un kendisinden üç yaş büyük kardeşini de unutmadı, abisine de bir sürü hediye verdiler ” dedi.

Görünen o ki, ailenin tarihi ana şık bir şekilde inmesini sağlamak için gösterilen çaba da aynı şekilde zahmetliydi. Venkateş “Uçuştan dört gün önce geçen Pazar günü, Arjun’un bir milyarıncı yolcu olduğu hakkında bilgi aldım. Ekonomi sınıfı rezervasyonlarımızın birinci sınıfa yükseltildiği söylendi ancak diğer detaylar sürpriz olarak kaldı. Çocuklara hiçbir şey söylemedim, bu yüzden yaşananların hepsi onlar için bir sürprizdi” diye konuştu.

Dubai Havaalanları, yolcu trafiği tahmini sistemi ile seçimini bir uçuşa indirgeyerek, Arjun’u bir milyarıncı yolcu olarak rastgele seçti.

YAPTIKLARI REZARVASYONLARIN PARALARI KENDİLERİNE İADE EDİLDİ

Peki, Arjun’un ailesinin daha önce yaptığı rezervasyonlara ne oldu? “Otel, Burç Halife ve daha önce yaptığımız çöl safari rezervasyonları için para iadesi aldık. Deneyimlerimiz, Dubai Havalimanları seyahat programının bir parçasıydı fakat diğerlerinden daha geniş kapsamlıydı. ”

Aile, Salı günü erken saatlerde Hindistan’daki Madras şehrine uçmaya hazırlanırken, Dubai’nin misafirperverliği karşısında şaşkına döndüklerini söyledi.

Ramya, “hayatlarımızın en unutulmaz kısmı olacak” diye ekledi.

Dubai, Arjun’a nasıl kraliyet ailesinin bir üyesi gibi davrandı:

  • Dört kişilik ailenin ekonomi sınıfı rezervasyonları birinci sınıfa yükseltildi
  • Dubai Havaalanlarında muhteşem bir karşılama
  • Tesla ile otele yolculuk
  • Atlantis’te ücretsiz konaklama ve akşam yemeği
  • Ücretsiz gezi turları
  • Özel Burç Halife deneyimi
  • 10,000 BAE Dirhemi değerinde Dubai Alışveriş Merkezi hediye çekleri
  • 3,500 BAE Dirhemi değerinde Dubai gümrüksüz satış mağazasında hediye çekleri
  • Arjun için kişiselleştirilmiş doğum günü pastası

 

Kaynak: Gulf News