Dünya Franchise Sergisinin Tanıtımı Abu Dabi’de Yapıldı

17.10.2018

Abu Dabi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Franchise Fuarı’nın altıncı oturumu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de yapıldı.

Abu Dabi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Franchise Fuarı’nın altıncı oturumu, bugün uluslararası ve yerel şirketler tarafından temsil edilen 16 ülkenin katılımıyla Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de açıldı.

FUAR’A ŞİRKETLERİN İLGİSİ

Fuara dünyanın dört bir yanından şirket ve yatırımcılar akın etti. Etkin bir rekabet platformu olan fuar, franchise alanında başarılı yatırım fırsatları sağlamak için uluslararası kurumların da ilgisini ve takibini çekiyor. 6.’sı düzenlenen uluslararası fuar, çeşitli ticari şirket ve markalardan destek alıyor.

MUHAMMED HİLAL EL MUHARRİRİ’NİN GÖRÜŞÜ

Muhammed Hilal El Muharriri, bu yıl farklı olarak hedeflerinin resmi makamlar olduğunu dile getirdi. Yerel ve federal düzeydeki çok sayıda hükümet organını, devlet içi ve devlet dışındaki sektörlerde kullanmak istediğini söyledi.

El Muhairiri, Franchise’nin BAE’nin sürdürülebilir ekonomik kalkınmasını sağlamadaki etkin katkısı, özel şirketlerin performanslarını artırmasını sağlayarak yerel markaları desteklediğine dikkat çekti. El Muharriri, katılımcı şirketler arasında geniş ortaklık ve yatırımlar gerçekleştirerek ortak ekonomik eylemleri teşvik etmek istediklerini vurguladı.

İki gün sürecek olan etkinliğe Japonya Büyükelçisi Kanji Fujiki, diplomatlar, büyükelçilik temsilcileri ve medya temsilcilerinden oluşan bir kalabalık katıldı.

WAM