Serena Williams Abu Dabi’de Kaybetti

Serena Williams, Abu Dabi’de kız kardeşi Venüs’e karşı ilk seti kazandı ancak galibiyeti getirecek sonu hazırlayamadı. Uzun süren rekabette kazanan taraf büyük kardeş oldu.

Venüs Williams, Perşembe günü Abu Dabi’de yapılan Dünya Tenis Şampiyonası’nda kız kardeşi Serena’dan daha iyi olduğunu göstermek için geriden gelen bir galibiyetle maçı kazandı.

Erkekler ikinci çeyrek final karşılaşmalarının ardından gerçekleşen müsabakayı, 4-6, 6-3, 10-8’lik setlerle kazanan Venüs Williams oldu ve tenisseverlerle dolu stadyum önünde galibiyetini kutladı.

İLK SETTE ERKEN MOLA

İlk sette gelen erken bir mola, 23 kez galip gelen Slam şampiyonu Serena’yı liderlik için antrenman gibiydi. Lakin Venus ilk sette geriye düşmesine rağmen diğer setlerde doğru oyunla kazanmasını bildi.

Serena alışılmadık performansıyla ikinci sette geriye düştü ve bunu fırsata çeviren Venüs, attığı üç güçlü forehand servisi ile seti bitirdi.

Venüs, “Bu bizim ilk karşılaşmamız, bu yüzden istediğimiz şey elimizden gelenin en iyisini yapmaktı” dedi.

Serena ise karşılaşma hakkında şunları söyledi:

“Eğlenceli ve çekişmeli bir karşılaşma oldu. Bizi desteklemek için gelen herkesin eğlendiğini görmek te ayrıca keyif verdi.”