Dubai Garden Glow’da Yeni Yıl Heyecanı

Dubai’de bulunan doğa ve sanatın iç içe olduğu Garden Glow’da yeni yıl tatilini değerlendirmek isteyenlerin uğrak yeri oldu.

Hem gençler hem de yaşlılar için eğlenceli bir yer arıyorsanız Dubai Garden Glow’dan başka yere bakmayın. Burada çocuklarınız doğayı keşfederken yetişkinler de temiz havada dolaşabilir.

HER YIL FARKLI BİR ETKİNLİK YAPILIYOR

Her yıl Dubai Garden Glow yeni çekim alanları oluşturuyor. Geçen sezon Buz Parkı’nı açmıştı. Bu yıl doğanın tema olduğu Sanat Parkı’nı açtı. 500 bin kadar geri dönüştürülmüş plastik ve cam şişelere renkli su doldurulmuş ve bin kadar CD, hayvan, bitki ve kuş şeklinde sanat eserine dönüştürülmüş. Yeni ışık enstalasyonları ile de mekânda büyük bir değişime gidilmiş.

Bu sezon Buz Park’ın vurgusu doğa ve vahşi yaşam üzerine. Ayrıca, iki ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 100 Çinli ve Rus artist tarafından yapılmış elliden fazla hayvan heykeli bulunuyor.

YILBAŞI İÇİN İDEAL YER

Tatillerde aileler ve ziyarete gelen dostlar ile birlikte Yeni Yılda gidip görülecek yer, Dubai Garden Glow. Doğaya uyumla yeni yıl başlangıcını imliyor.

Kaynak: Gulf News