Emirates, Devlet Daireleri ve Kurum Çalışanları İçin Umre Seyahati Düzenledi

Zayed Yılı’ndan Hoşgörü Yılı’na geçen BAE, Dubai Hâkimi Şeyh Muhammed bin Raşid’in himayesinde ve Emirates Havayolu aracılığıyla, devlet daireleri ve kurum çalışanlarına Umre seyahati düzenledi.

Dubai Hâkimi Şeyh Muhammed bin Raşid’in direktifleri doğrultusunda Emirates, “General Zayed” logosunu taşıyan uçakla Hacıları Dubai’den Cidde’ye taşımak için ek bir sefer düzenledi ve 29 Aralık Cumartesi akşamı Cidde’den Bahreyn’e dönerek yolculuğunu tamamladı.

Emirates Airline İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Said, “Gerçekleştirdiğimiz Umre fırsatı için devlet daireleri ve kurumların çalışanlarına hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl boyunca da Şeyh Zayid’in yüzüncü yılını kutlamak için birkaç etkinlik düzenledik” dedi.

Bu jestle onurlandırılan hacılar, kutsal toprakları ziyaret etme ve Umre yerine getirme şansını verdikleri için Muhammed bin Raşid’e ve Emirates şirketine şükran ve minnettarlıklarını dile getirdiler.

ŞEYH ZAYİD İMGESİ

Emirates, beş adet A380 ve beş adet Boeing 777’nin dış kısmını Şeyh Zayid imgesinin büyük posterleriyle süsledi.

Emirates çeşitli uçuşlarında Şeyh Zayid hakkında bir dizi fotoğraf ve makale yayınladı. Her makale, okuyucular için bölgeyi keşfetme ve Kurucu Baba’nın vizyonunun somut gerçeğe dönüştüğü konusunda kılavuzlar içeriyordu.

Kaynak: Albayan