Emirates Ortadoğu ve Afrika’nın Bir Numaralı Havayolu Seçildi

22.10.2018

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Airline Economics dergisinin düzenlediği Aviation 100 Ödülleri’nde, ‘Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu’ seçildi.

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Airline Economics dergisinin düzenlediği Aviation 100 Ödülleri’nde, ‘Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu’ seçildi.

NEDEN EMİRATES

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, havacılık alanındaki en öne çıkan kuruluşlar ve son 12 ayda tamamlanan en yenilikçi ve başarılı çalışmalar için verilen Aviation 100 Ödülleri’nde ‘Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu’ seçildi.

IFrame

Aviation 100 ödülleri, endüstrinin tümünde yapılan anket çalışması ve titiz bir editoryal çalışmanın ardından belirleniyor. Emirates’in Aviation 100 ‘Yılın Havayolu’ ödülünü kazanmasında en büyük etkenler, şirketin, finansal performansı, uçak siparişleri, ağ ve filo genişletme kapasitesi oldu.

EMIRATES’İN GELIRI 25,2 MILYAR DOLAR

2017-18 mali yılında, Emirates, gelirini 25,2 milyar ABD dolarına yükselterek ve 2.8 762 milyon ABD doları kar açıklayarak iyi bir performans sergiledi. 58 milyondan fazla yolcu ve 2,6 milyon ton kargo taşıdı. 2017 yılında, Emirates ayrıca 289 milyon tarifeli uçuş yapan yolculara ait kilometre (RPKM) değerine ulaştı. Sürekli olarak ağını genişletti ve günümüzde, flyDubai ile yaptığı yoğun ortak uçuşlar da dahil, kurduğu çeşitli stratejik ortaklıkların yanı sıra, 86 ülke ve bölgede bulunan 160’tan fazla destinasyona uçuş gerçekleştiriyor.

Her sınıftaki Emirates yolcuları, bölgesel lezzetlerin yanı sıra, endüstrinin en kapsamlı uçak içi eğlence sistemi olan ice üzerinden birçok eğlence seçeneğinin de tadını çıkarabiliyor. Skytrax Ödülleri’nde 14 kez ‘en iyi uçak içi eğlence sistemi’ olan ice, tüm dünyadan 900 film de dahil, 40’tan fazla dilde, 3,500 benzersiz kanala sahip.

Kaynak: Emirates