Suudi Arabistan’ın İlk Süper Modeli İle Tanışın

Suudi Arabistan’ın ilk süper modeli Taleedah Tamer, nasıl biri olduğunu anlattı. İşte Suudi Arabistanlı işadamı ve İtalyan modelin kızı olan Taleedah Tamer’e dair herşey…

Suudi Arabistanlı işadamı Ayman Tamer’in ve İtalyan model dansçı Cristina Tamer’in kızı olan Taleedah Tamer, Paris’te küresel bir dergi kapağında yer aldı. Tamer, asla ilk olmayı planlamadığını söylüyor, ancak bunun büyük bir sorumluluk olduğuna inanıyor.

Güzel model Tamer, “Çocukluğumdan beri, annemin model fotoğraflarını her zaman sevdim ve hayran oldum ve bir gün kendi fotoğraflarımın olacağını ummuştum. Büyüdükçe, sanat ve fotoğrafçılığa gerçekten değer vermeye ve tutku duymaya başladım ve model oluşumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum” dedi.

Gulf News Tabloid’e konuşan modelin röportajı;

Gulf News Tabloid (GNT): Büyürken nasıl biriydin? İçe dönük mü, Dışa dönük mü?

Taleedah Tamer (T T): Sportif bir ailenin parçası olmak beni çok aktif yaptı. Annem her zaman her işte yanımda oldu ve bana etrafımdaki herkese daima iyi davranmak ve herkesin benimle rahat hissetmesini sağlamak için profesyonel olmanın önemini öğretti. Bunlar bana verdiği en önemli derslerdi.

GNT: Gençken, güzellik açısından kime baktınız?

T T: Küçük yaşlardan beri her zaman kariyerlerini daha yüksek bir amaç için kullanan modellere baktım. Gençken yeni düzeyde bir işletme kurarken Gisele Bündchen’e baktım. Her zaman en iyi yürüyüşlerden birine sahip olduğunu ve ona ve başarısına baktığımı düşündüm.

GNT: Babanızdan öğrendiğiniz en iyi ders ve annenizden öğrendiğiniz en iyi ders nedir?

T T: Babamın bana her zaman öğrettiği bir ders şu sözlerle basitleştirilebilir: “Eğlenin, iyi olun ve elinizden gelenin en iyisini yapın.” Babam her zaman kendime zevk alacağım bir şekilde davranmamı, onları en iyi şekilde tam bağlılıkla yapmamı ve çevremdeki insanlara ve diğer insanlara yardım edebilmeyi öğretti.

Annem bana söylemesi çok uzun sürecek sayısız şey öğretti. Ancak, özelliği olan ikisi aklıma geliyor. Birincisi, etrafımdaki insanların her zaman gönülden ve en iyi şekilde ilgilenmelerini sağlamak ve güvendiğim insanlara çok akıllı olmak. İkincisi, onu gözlemleyerek öğrendiğim, her zaman nazik olmak. Annem, karşılaştığım en iyi insandır ve daima da öyle olacaktır. O bencil değildir ve her zaman en iyi niyetlere sahiptir.

GNT: Hangi dilleri konuşabiliyorsun?

T T: Akıcı bir şekilde üç dili konuşuyorum; İngilizce, İtalyanca ve Arapça. Son dört yıla kadar bir Arap okulunda okudum ve arkadaşlarımla ve babamla hep Arapça konuştum. İtalyanca, annemizin bizi yetiştirdiği dildir ve İngilizce aile içindeki ortak dildir.

GNT: Seni en çok kızdıran şey nedir?

T T: Kaba insanlar. İnsanlar davranışlarının ve sözlerinin etkisini ve insanlara kendilerini nasıl hissettirdiğini dikkate almadığı zaman, bu gerçekten hoşuma gitmiyor.

GNT: Modaya girmemiş olsaydınız, en çok hangi kariyer yolunu izlerdiniz?

T T: Gelecekte başka şeyler yapmak istediğim için modelliğin olacağım tek kariyer yolu olmadığını biliyorum. Yapmayı planladığım başka hayallerim ve umutlarım var. Gerçekten mankenlik yapmayı ve kariyerimi sürdürmeyi ve deneyimlerden mümkün olduğunca çok şey öğrenmeyi amaçlıyorum.

GNT: Son olarak, eğer dünyadaki herhangi bir tasarımcı tarafından giydirilseydiniz, bu kim olurdu ve neden o?

T T: Pek çok farklı ve benzersiz tasarımcıya bakar, onları severim ve onlarla çalışma fırsatı bulmayı umuyorum. Karl Lagerfeld, Donatella Versace ve Giorgio Armani ile çalışmanın inanılmaz bir deneyim olacağını düşünüyorum çünkü onlarca yıldan beri sektördeler ve ben onlarla birlikte çalışmak, onlardan bilgi almak isterim.

Kaynak: Gulf News