Dubai’deki en iyi 6 alışveriş sitesi 2019

Eğer Dubai’de satılan ürünler hakkında bilgi almak ya da Dubai’den sipariş vermek istiyorsanız bu siteleri inceleyebilirsiniz.

SOUQ

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük online perakende web sitelerinden biri. Site ziyaretçilerine kıyafetler, saatler, oyuncaklar, mutfak aksesuarları, elektronik eşyalar ve güzellik ürünleri gibi çok çeşitli ürünler sunuyor.

JADOPADO

JadoPado, telefonlar, kameralar, görsel-işitsel ekipmanların yanı sıra dizüstü bilgisayarlar ve diğer ilgili aksesuarlar da dahil olmak üzere geniş bir elektronik ürün yelpazesi sunan bir online girişim. Ayrıca ev eşyaları, oyuncaklar ve oyun aksesuarları, fitness ve sağlıkla ilgili ürünler ve spor malzemelerini de bu sitede bulabilirsiniz.

MUMZWORLD

Anne ve bebek ile ilgili tüm eşyalar Mumzworld adlı sitede. 0-12 yaşına kadarki çocuklar için yerel, bölgesel ve global markalardan geniş bir bakım yelpazesi sunan sitede geniş bir fiyat yelpazesi bulunuyor.

AIDO

Aido, DVD’lerin ve Blu-ray filmlerinin büyük tedarikçisi olma hedefiyle 2008 yılında faaliyete başladı. Bugün bu çevrimiçi mega mağaza, kolay ödeme seçenekleri ile geniş bir ürün aralığı ve marka sunuyor. Web sitesinde sipariş verilen tüm elektronik ürünler bir yıl garantili.

SUPERMART

Bu çevrimiçi portalın, organik ve glutensiz gıdalar, bebek bakım ürünleri ve kozmetiği de içeren bir alışveriş ağı var. Online veya teslimat sırasında ödeme seçenekleri de bulunuyor.

CRAZY DEALS

Başlangıçta elektronik ürünleri sunmak amacıyla kurulan Crazy Deals, müşterilerine çok daha geniş bir ürün yelpazesi sunmak için gelişim gösterdi. ‘Günün Çılgınlığı’ özelliğiyle, alışveriş yapan kişiler, günlük olarak büyük oranda indirimli fiyatlarla çeşitli fırsatlar yakalıyor.