Asya Kupası açılışında 3 büyük sanatçı rüzgarı

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yapılacak olan Asya Kupası’nın açılış töreninde BAE’nin en büyük 3 yıldızı Hussain Al Jassmi, Balqees ve Eida Al Menhali sahne alacak.

Üçlü, BAE-Bahreyn karşılaşması öncesinde Zayed Spor Şehir Stadyumu’ndaki açılış töreninde sahne alacak.

BAE-BAHREYN MAÇI ÖNCESİ SAHNEDE OLACAKLAR

Emirlik şarkıcıları Hussain Al Jassmi ve Eida Al Menhali, Yemeni-Emirati şarkıcısı Balqees Fathi ile birlikte, ev sahibi UAE ve Bahreyn arasındaki açılış karşılaşmasının ilerleyen saatlerinde saat 19: 30’da Zayed Spor Şehri Stadyumu’nda sahne alacak.

ŞAHİN GÖSTERİSİ

Etkinlikte, “Asya’yı Bir Araya Getirmek” temasıyla Asya futboluna saygı göstermeyi amaçlayan bir dizi canlı müzikal performans yer alacak. Açılış töreni şovu, şahinlerin uçuşunun güzelliğinden esinlenilmiş bir Emirlik çocuğu olan Mansour’un (turnuva maskotlarından biri) hikayesini de anlatacak. Şahin’in zarif hareketlerinden esinlenerek, Asya’ya ve dünyanın geri kalanına hoş geldiniz diyecek.

Yerel Organizasyon Komitesi ayrıca, BAE ve dünya çapında 600 kadar uzman sanatçının davulcular, Ayalla dansçıları ve origami şahinleri içeren canlı maceraya katılacağını açıkladı.

Üç sanatçıda, açılış törenine yıldız gücü getiriyor. El Jassmi, Orta Doğu’nun en çok satan sanatçılarından biri ve Aralık ayında Vatikan’ın yıllık Noel konserinde sahne alan ilk Arap sanatçı oldu. BalKes, 2013 yılında ilk müzikalitesini yaptı ve albümü Zay Ma Ana, 2015 yılında Orta Doğu’da iTunes’da en çok indirilen albüm oldu. El Menhali en çok hit şarkısı Motasoa’sı ile tanıyor ve en son Yılbaşı Gecesi için Şeyh Zayed Miras Festivali’nde sahne aldı.

Birleşik Arap Emirlikleri en son 1996 yılından Asya kupasına ev sahipliği yapmıştı ve bu seneki ev sahipliği ile toplamda ikinci defa turnuvaya ev sahipliği sapmış olacak.

The National