FIFA Başkanı Gianni Infantino aradığını Nusret’te buldu

Ünlü kasap Nusret, Dubai’deki restoranında bu kez FIFA Başkanı Gianni Infantino’yu ağırladı. Infantino, Nusret’i yere göğe sığdıramadı. Hayranlığını “Bir yemekte aradıklarımı burada, Nusret’te buldum” diye ifade etti.

Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline gelen Nusret, bu kez de FIFA Başkanı Gianni Infantino’yu Dubai’deki restoranında ağırladı. Fransız futbolcu Ribery’e altın kaplamalı et sunumu yapan Nusret, şovunu FIFA Başkanı’nın yanında devam ettirdi.

“YEMEKTE ARADIKLARIMI BURADA BULDUM”

FIFA Başkanı Gianni Infantino, yemekten sonra Nusret’e övgüler yağdırdı. Infantino, “Yemek futbol gibidir. Maradona, Messi ve Ronaldo hepsini izledim ve gördüm bu yemekte. Ve bir yemekte aradıklarımı burada, Nusret’te buldum. Bunun için Nusret’e teşekkür ederim. Yemekleri gerçekten fantastik!” diye ifade etti.

INFANTİNO’DAN TUZLAMA HAREKETİ

Yaptığı Tuzlama hareketiyle fenomen haline gele Nusret, Gianni Infantino’yu da boş geçmedi ve İkili tuzlama hareketinin ardından birlikte çekildikleri kareler sosyal medyadan yayınlandı.

Gianni Infantino ve Nusret Gökçe (Fotoğraf: İnstagram)

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCULARDA NUSRET’İN KONUĞU

Nusret geçtiğimiz günlerde ise Lionel Messi, Robert Lewandowski, Franck Ribery ve Paul Pogba gibi dünyaca ünlü futbolcuları restoranında ağırlamasıyla da gündeme gelmişti.

Ribery, Nusret’in Dubai’deki restoranında yaklaşık 7 bin 500 lira değerinde altın kaplama antrikot yemişti.