Dubai’deki en iyi havuz başı restronları

20.11.2018

Dubai’de doyurucu bir öğle yemeği mi yoksa plajda vakit geçirmek mi? Siz de seçim yapmakta zorlanıyor musunuz? Dubai’de her ikisine birden ulaşabilmek mümkün!

Yüzme havuzları, berrak bir plaj, akşam yemeği ve eşsiz aktiviteler… Hem havuz başı sefası sürüp hem de lezzetli bir yemek yemek isterseniz Dubai’nin en iyi havuz başı restoranlarını sizler için derledik.

BURC EL AR​AB TERAS RESTAURANT

Birçok aktivitenin yer aldığı restoranların başında 7 yıldızlı Burc El Arab Teras Restoran geliyor. Otel misafirleri ve VIP üyeleri için özel yüzme havuzlarının yanı sıra mükemmel bir de restoran…

Burc El Arab Terrace, taze meyve ve gurme lezzetlerin yer aldığı mini barlar ile donatılmış 32 lüks plaj kabinine sahip.

Adres: Burj Al Arab, Jumeirah Sahil Yolu  / +971 4 301 7400

SIFIR YERÇEKİMİ RESTORANI

2 bin metrekareden fazla bir alana sahip olan bu restoran yenileme çalışmalarının ardından tekrar hizmete girdi.

Bu sahil restoranı, 39 metre uzunluğundaki özel bir sahile ve cam duvarlı bir yüzme havuzuna sahip. Müşterilerine dünya mutfağından eşsiz lezzetler sunan restoran, Lübnan mutfağı ve hafif ızgaralar konusunda uzaman. Üstelik bu restoran sık sık ünlü müzisyenlerin canlı performanslarına da ev sahipliği yapıyor.

Adres: Dubai Marina / +971 4 399 0009

KENTSEL BOROPİ VAHASI

Dubai’deki bu lüks vaha, müşterilerine gür yeşillikler arasında Akdeniz lezzetinde bir manzara sunuyor. Lüks aile kabinlerinin de bulunduğu vahada birbirinden lezzetli et yemekleri servis ediliyor.

Adres: Conrad Dubai Hotel, Şeyh Zayed Yolu / +971 4 444 7111

ROYAL YÜZME HAVUZU

Muhteşem palmiye ağaçlarının süslediği Royal yüzme havuzu efsanevi Atlantis’in yanındaki Hilal Sahili’ne kadar uzanıyor. 5 yıldızlı bu mekanda hem yüzme havuzu hem de restoranın kalitesi ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Çocuklar için aktivite mekanlarının da bulunduğu yüzme havuzunda ayrıca özel plaj, spor kulübü ve tenis kortları mevcut. Restoranın servis ettiği ızgara karidesler ise ziyaretçilerin vazgeçilmezi arasında.

Atlantis, Palmiye, Palm Jumeirah / +971 4 426 2626

ROOFTOP YÜZME HAVUZU

Four Seasons Hotel, Dubai Uluslararası Finans Merkezi ve efsanevi Burç Halife’ye bakan Rooftop Yüzme Havuzu, 7. katta cam duvarlı olmasından dolayı herkesi şaşırtan bir yapıya sahip. Otelin hizmeti ve havuzun güzelliğine karşı koyamayan birçok iş adamını toplantılar arasında havuzda yüzerken gözlemleyebilirsiniz.

Adres: Four Seasons Dubai Uluslararası Finans Merkezi, Gate Village, Bina 9, Dubai Uluslararası Finans Merkezi / +971 4 506 0000

DUBAİ POLO VE BİNİCİLİK KULÜBÜ

Yalnızca at severler için değil, aynı zamanda Dubai’de kırsal Amerikan kulüplerinin tarzını yaşamak isteyenler için de eşsiz bir tercih. Lüks dinlenme tesislerine ev sahipliği yapan otelde, havuzların çevresini palmiye ağaçlarıyla donatılmıştır. Yüzme sonrası konukların rahatını düşünen otel yönetimi yüz bakımı, spa ve çeşitli cilt bakımlarını da uzman ellerden müşterilere sunuyor.

Adres: El-Kudre Caddesi / +971 4 361 8111

Sizde her daim yaz mevsiminin yaşandığı Dubai’de, eşsiz bir tatil geçirmek istemez misiniz?

Visitdubai