Dubai’de Harry Potter ve The Godfather heyecanı

Dubai opera binasında müzik ve film tutkunları, Şubat ve Mart ayında Ermenistan Devlet Senfoni Orkestrası’nın canlı performansı ile Harry Potter ve The Godfather filmlerini izleyebilecek.

THE GODFATHER

İlk olarak, 28 Şubatta, Downtown Dubai’de The Godfather filmi gösterilecek. Orkestra, Oscar adaylığı bulunan Nino Rota çalarken Sicilya mafyasının nasıl güçlendiğini ve gücünü kaybettiğini izleyebilirsiniz.

Çoğu filmsever tarafından en iyi film olarak adlandırılan Akademi Ödülleri sahibi film İtalyan-Amerikan mafya ailesinin babası Don Vito Corleone’nin hayatını anlatıyor. Filmde Corleone’yi Marlon Brando oynarken, Al Pacino, James Caan ve Robert Duvall da yer alıyor.

HARRY POTTER VE SIRLAR ODASI

1-2 Mart’ta da John Williams’ın unutulmaz şarkıları canlı olarak sahnelenirken hemen arkadaki ekranda Harry Potter ve Sırlar Odası filmi gösterilecek.

Kasım 2017’de, Çek Ulusal Senfoni Orkestrası performans sergilerken Harry Potter ve Felsefe Taşı filmi gösterilmişti.

Harry Potter ve Felsefe Taşı filmini Çek Ulusal Senfoni Orkestrası performansı ile izleyen Dubaili Farah Andrews, “Harry Potter hayranları için nostaljik bir andı, aynı zamanda ortam da çok etkileyiciydi” dedi.

BİLET SATIŞI

Biletler, 17 Ocak öğle saatlerinde satışa çıkıp 31 Ocak tarihine kadar satışta kalacak. Bilet fiyatları ise 175 Dubai Dirheminden başlıyor ve erken bilet rezervasyonunda yüzde 20 indirim olacak.

The National