Bahreyn’de el değmemiş tatil köyü: Sofitel Bahreyn!

Bahreyn’in el değmemiş Zallak köyünde bulunan plajı Sofitel Bahreyn, geleneksel Fransız tarzı ile birinci sınıf hizmet sunuyor. Muhteşem manzarası ve lüks odalarıyla 5 yıldızlı tatil köyü sizi bekliyor.

Sofitel Bahreyn, konuklarına Basra Körfezi’nin muhteşem manzarası ve özel havuzlu bir teras sunan 6 olağanüstü opera süiti de dâhil olmak üzere 262 lüks odalı muhteşem bir tatil köyü.

SPADA DENİZ SUYU BAZLI TEDAVİLER VAR

Kral süiti, yedinci katta bulunuyor ve 500 metrekarelik geniş bir alanda zengin bir dekora sahip ve bu Bahreyn Krallığı’ndaki en büyük kalibre süiti haline getiriyor. Orta Doğu bölgesindeki tek Thalassa Sea & Spa’ya ev sahipliği yapan bu eşsiz tesis, konuklarına deniz suyu bazlı çok çeşitli tedaviler de sunuyor.

ÜCRETSİZ AİLE PLAJI SUNACAK

Lüks otel, konuklarına yıl boyunca çeşitli özel etkinlikler sunmaktan da geri durmuyor. Ocak ayında çok özel bir etkinlik dizisi konukları bekliyor. 31 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında, Zallaq kıyılarında saat 15: 00-19: 00 arasında herkes için ücretsiz bir aile plaj festivali düzenlenecek.

Sofitel Bahrain’in yemyeşil bahçelerinde çiçek açmış Pique-Nique deneyiminin tadını çıkarıp, Alakart menü ve ücretsiz havuz ve plaja da eğlenin.

BİRÇOK ÜCRETSİZ ETKİNLİK OLACAK

6 Ocak’ta Lobby Lounge’da özel bir pasta etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte yapılan hamur işlerinin tadını çıkarıp, Bahreyn’de bütün tatlı krizlerini tatmin edecek olan ev yapımı tatlılara sahip Galette des Rois’in tatlılarını tatmayı unutmayın.

Thalassa Renewing Escape paketi ile en üst düzeyde rahatlama dünyasına girme şansı yakalayın. Bu rahatlatıcı yolculukta, Deniz Suyu Hidromasaj Banyosunda 30 dakika boyunca detoksifiye bir Deniz Vücut Sarma tedavisi ile huzur bulun.

Bahreyn Confidential