Maine Bar’ın Dubai’deki yeni mekanı için geri sayım başladı

Maine’nin kurucusu Joey Ghazal, Cumeyra Sahil Konutlarındaki The Maine Oyster Bar & Grill’in açılmasından üç yıl sonra ikinci şubesi Maine Street Eatery’i açmaya hazırlanıyor. Maine Street, kendine özgü tarzı ve menü seçenekleriyle beklentileri arttırıyor.

Maine Street Eatery’in, önümüzdeki ay Studio City’de açılacağını Instagram’da paylaştığı bir video ile duyuran Joey, “Maine için her zaman daha görkemli bir hayalim vardı. Maine her zaman benim için bir restorandan çok bir hayat tarzı oldu. Studio City’deki Maine, yakınlarda oturan kişilere daha fazla yemek seçme fırsatı sunacak” dedi.

Maine Street, The Maine Oyster Bar& Grill’in birebir benzeri olmayacağını söyleyen Joey, “Maine Street’e gittiğinizde “The Maine Oyster Bar&Grill ile Maine Street’in aynı aileye sahip olduklarını bilecek ama Maine Street’in kendine özgü birçok yeni özelliği de bünyesinde barındırdığını göreceksiniz” dedi.

The Maine Oyster Bar & Grill geçtiğimiz üç yılda, Dubai’de birçok ödül kazandı ve bu yüzden de yeni mekân için beklentilerin yüksek olduğu söyleniyor.

Joey, videosunda bir sonraki şubenin şehir merkezinde açılacağının ipucunu da verdi.

Caterer Middle East