Tebuk Yeşil Derneği, Çevre Haftası için hazırlık çalıştayı düzenliyor

Tebuk Yeşil Derneği, 2019 yılının ilk çevre haftasında katılım için çalışma mekanizmasını tartışmak üzere bir atölye çalışması düzenledi. Çalıştaya bölgedeki iş adamlarının ve tarım şirketlerinin temsilcilerinin yanı sıra, gönüllü üyeler ve araştırmacılar katıldı.

Çalıştay sırasında Tebuk Yeşil Derneği Başkanı Tarık bin İbrahim Al Hüseyin, derneğin son dönemde yaptığı çalışma ve programlardan bahsetti.

Katılımcılarla derneğin çalışmalarının acil ihtiyaçlarını, stratejiyi ve ihtiyaç önceliğine göre onları destekleme olasılığı konusu ele aldı.  Özel sektörün katılımını ve çevresel aktiviteye desteğini sürdürülebilir bir şekilde işlemenin yollarını tartışmaya sundu.

Çalıştayda çevre bilinci, saha çalışması ve bahçecilikle ilgilenen çeşitli kurumlarla ortaklaşa çalışmak üzere ilgili makamlarla iş birliği için hazırlık konusunda önerilerde bulunuldu.

Çalıştay sırasında, derneğin amaçlarına ulaşmak için stratejik planın onaylanması ve çevre derneği sertifikasının çıkarılmasının sonucunun takibi için bir tavsiye kabul edildi.

SPA