Dubai’de üniversiteliler için sıradışı mekanlar

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde üniversiteli gençlerin kampüs dışında eğlenceli vakit geçirebileceği mekanları derledik.

Üniversite dışında en yakın arkadaşınız ve sizin için eğlenceli zaman geçirebileceğiniz ya da ders çalışabileceğiniz birkaç mekân önerisinde bulunmak istiyoruz.

1) A4 SPACE

Bazen ders kitaplarınızı okul dışına çıkarıp daha yaratıcı be verimli olduğunuz bir yerlerde ders çalışmanız gerekebilir. Al Serkal caddesindeki A4 Space tam böyle bir mekân. A4 Space ödev yapmak ve ders çalışmak için harika bir mekân. A4 Space aynı zamanda zemin katında bulunan cafe ile acıktığınızda yemek yeme imkânı da sunuyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

multi-level workspace #a4space #warehouse #alserkalavenue #theloft #leaveyournote #workspace #community

A4 Space (@a4space)’in paylaştığı bir gönderi ()

2) KİTE BEACH

Kite Beach, kısa bir tatil yapmak istediğiniz gidebileceğiniz en iyi tatil yerlerinden biri. Kite Beach’te ücretsiz Wi-Fi, güzel yemek restoranları ve yemek arabaların yanı sıra spor yapabilmeniz için her türlü ekipmana sahip. Kite Beach’e girişler ücretsiz ve hatta dilerseniz kendi yemeğinizi bile yanınızda getirebilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Happy days in @25__55 at #KiteBeachDubai 📷 @dashtravels أسعد الأيام في 25 55 في #كايت_بييتش

Kite Beach Dubai (@kitebeachdubai)’in paylaştığı bir gönderi ()

3) HUB ZERO

Hub Zero Dubai’nin merkezinde bulunan bir oyun merkezi. Hub Zero’da her türden eğlenceli oyunların yanı sıra karaoke ve bilardo masalarını da bulabilirsiniz.

 

4) AL SERKAL AVENUE

Al Serkal Avenue’da bulunan sanat galerilerini, klasik araba galerilerini gezerek arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

 

5) THE HOUSE PARTY BAR

Eğer kendi evinizde parti düzenleme şansınız yoksa The House Party Bar tam aradığınız bir mekân. Burada düzenlenen bir partiye katıldığınızda, kendinizi 90’larda ABD’de çekilmiş bir üniversite filmin içinde bulabilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

All in for a B.Pong competition?😎 #HPD #ThrowItBack #TheHousePartyDubai

The House Party Dubai (@thehousepartydubai)’in paylaştığı bir gönderi ()

6) PİZZA EXPRESS LİVE

Pizza ve canlı müzik ikilisi kimsenin inkâr edemeyeceği bir güzellikte. Pizza Express Live hem pizza yiyip hem de hoş canlı müzik dinleyebileceğiniz çok hoş bir mekân.

Cosmopolitan Middle East