BAE’de bu hafta yapılacak 5 eğlenceli etkinlik

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) her hafta birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleşiyor. İşte bu haftaki program…

AÇIK HAVA FİLM GECELERİ

Urban Outdoor Cinema Serisi sayesinde, en sevdiğiniz filmlerle sıcak ev ortamı veya BAE’nin sıcak havasının tadını çıkarmak arkasında seçim yapmak zorunda kalmayacaksınız.

Açık havada düzenlenen film geceleri, 4 Mart’a kadar Habtoor Grand Resort’un Autograph Collection çimlerinde yıldızların altında gerçekleşecek. Dış mekanda ayrıca taze pizza sunulacağını söylemiş miydik?

IN FOCUS

Gulf Photo Plus (GPP) Haftası, 4 Şubat’ta Alserkal Bulvarı’ndaki 15. baskısı için geri döndü. Bölgenin en uzun süredir devam eden fotoğraf etkinliği, amatör fotoğrafçılar için ideal bir mekan.

ŞARKIA IŞIKLARLA AYDINLANIYOR

Şarika Light festivali 6-16 Şubat tarihleri arasında, arka arkaya dokuzuncu yıl için Emirliğin sokaklarını aydınlatacak. Bu yıl teması kültür ve aile olan 11 günlük festival, Majaz sahili ve Khalid Lagünü gibi şehrin popüler simge yapıları ile beraber, Sharjah Üniversitesi Kampüsü ve El Noor Camii gibi tarihi ve mimari yapılara 20 farklı gösteri ile yaratıcı ışık projeksiyonlarını da gösterecek.

ZEN HAFTA SONU

İki günlük yoga festivali XYoga, Kite Beach’teki üçüncü sezonu için geri döndü. Animal Flow, Tai Chi, Hula Hoop Yoga ve meditasyon çalışmalarına katılabileceksin. Bu yıl Bollywood oyuncusu ve manken Nargis Fakhri, Deepika Mehta’nın açılış oturumuna katılacak.

ŞARKICI BUGG’I DINLE

İngiliz şarkıcı-söz yazarı Jake Bugg, 7 Şubat’ta Dubai Operası’nda sahne alıyor. Onun Seen It All, Lighting Bolt, Two Fingers gibi hit bir karışımı ile yeni albümü Hearts That Strain’den şarkılar duyma ihtimaliniz var.

Friday Magazine