Cennetin beşiği Hatta, Dubai Hakimi’ni ağırladı

Dubai Hakimi Şeyh Muhammed bin Raşid, geçtiğimiz günlerde açık hava cenneti olarak nitelendirilen Hatta’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilen görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak bölge için planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dubai Hakimi Şeyh Muhammed bin Raşid, cennet olarak nitelendirilen Hatta’yı ziyaret ederek bölge hakkında şunları dile getirdi: “Suları ve pitoresk yürüyüş parkurlarını sakinleştiren en büyük açık hava macera cenneti…”

Ziyaret sırasında Şeyh Muhammed, ulusal kimliğin ve mirasın korunmasını göz önüne alarak hizmete, çevreye ve mirasa ilişkin projelere öncelik vermenin önemine değindi.

Ayrıca, Hatta’nın, kapsamlı bir turizm ve yatırım merkezi haline gelmesini sağlayacak kalkınma planlarına ilişkin projelerin hızlandırılması gerektiğini belirtti.

KARAVAN TARZINDA KONAKLAMA VE LÜKS BİNALAR

Yetkililer, bölgede son zamanlarda şekillenmeye başlayan turizm hareketliliği ile birlikte 10 yıllık kalkınma planının bir parçası olarak Hacer Dağları’nda karavan tarzında konaklama ve lüks binaların yapılacağını açıkladı.

Dubai Hakimi, kendi İnstagram hesabından Hatta ziyareti sırasında çekilen pek çok ilgi çekici yerlerin görüntülerini paylaştı.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mohammed bin Rashid Al Maktoum (@hhshkmohd)’in paylaştığı bir gönderi ()

Şeyh Muhammed, “Bugün Hatta’da bir dizi turistik ve çevre projesini ziyaret ettik. Hedefimiz, Hatta mirasını ve otantik güzelliğini koruyarak bunları öne çıkaran bir turizm ve yatırım merkezi haline gelmek” dedi.

What’s On