Suudi Arabistan Uluslararası Golf Turnuvası’nda son durum

Thomas Pieters, Suudi Arabistan Uluslararası Golf Turnuvası’nda liderliğini sürdürürken hemen arkasında büyük isimler kendisini takip ediyor. İşte Royal Greens Golf & Country’de devam eden turnuvanın son durum tablosu…

Dustin Johnson- 2 geride

Dünya 3 numarası olan Amerikalı usta golfçü şunları söyledi: “İyi oynadığımı düşünüyordum. Oldukça iyi devam ettim bazı güzel vuruşlar da yaptım. Eğer böyle vurmaya devam edersem eminim çok iyi atışlar yapacağım.”

 

Ross Fisher – 5 geride

Bu sabah etkileyici vuruşlar ile başarılı bir şekilde topu deliğe sokmayı başaran dünyanın 83 numarası ise şunları söyledi: “Açık olmak gerekirse memnunum. Dışarısı oldukça zor. Fakat çoğunlukla, topu yeşilin üzerine doğru noktalara koyduğumu hissettim. Atıcının arkadaki dokuzda, bizim için öndeki dokuzda ve dört tane atış yapmak güzeldi ve orada bir vuruş ve beş altında bitirmek güzel, kesinlikle başlangıcımdan memnunum.”

Bryson Dechambeau – 2 geride

Geçtiğimiz hafta Dubai’de şampiyon olan Amerikalı çok yorgun olduğunu ve şunları söyledi: “Çok zor. Geçen haftaki zaferimden sonra bedenim mental ve fiziksel olarak çok yorgun. Bence geçen haftaya göre yapmam gereken çok şey var.”

Alfie Plant- 5 geride

28’in ön dokuzunda etkileyici vuruşlar yapan Genç İngiliz, “Aslında 28. delikte olduğumu bilmiyordum. Ön dokuzdan ya da geri dokuzundan daha önce hiç 28 vuruş yapmadım. Hoşuma gitti” dedi.

Arab News