Hadi yunusları görmeye gidelim

Halka açık tek Suudi akvaryumu olan Fakih Akvaryumu, ziyaretçilerine eğlenceli ve eğitici bir tur deneyimi sunuyor. Akvaryum, dünyanın birçok yerinden getirilen deniz canlısını barındırıyor.

Suudi Arabistan’daki tek halka açık akvaryum olan Fakih Akvaryumu, ziyaretçilerine dalgaların altında gizlenen hazinelerin arasında eğlenceli ve eğitici bir tur deneyimi sunuyor.

Akvaryum, sadece Kızıldeniz’den değil tüm dünyadan köpek balıkları, vatozlar, denizatı, yunuslar ve bir dizi egzotik balık dahil olmak üzere 200’den fazla su türüne sahip. Her geçen gün genişleyen deniz hayatı koleksiyonuna düzenli olarak yeni türler ekleniyor, bunlardan en sonuncusu deniz ejderi bu yıl akvaryuma getirilecek olan deniz canlısı.

Akvaryum, Cidde’nin Korniş bölgesinde, ailelerin deniz kıyısı ziyareti sırasında eğlenebilecekleri mükemmel bir yer. Rehberli turlara ek olarak, ziyaretçiler yunus ve deniz aslanı gösterilerinin tadını çıkarabilir, Miami Beach temalı bir restoranda yemek yiyebilir ve hediyelik eşya dükkanından bir hatıra eşyası alabilir.

Fakih Akvaryum, Pazar-Perşembe günleri 10:00-23:00 arasında, Cuma ve Cumartesi günleri ise 13:30-23:00 saatleri arasında açık olacak.

Arab News