Dubaili çocuklar AVM’nin yavru keçi ve tavşanlarına hayran kaldı

Dubai’de yeni açılan City Centre Me’aisem’de çocuklar yavru keçi ve tavşanlarla oynayabilecek.

Dubai’de sık sık yan yana göremeyeceğiniz hamsterı, keçiyi, tavuğu ve tavşanı yeni açılan alışveriş merkezinde görebilirsiniz.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE MEKANI

City Centre Me’aisem’de yeni açılan “Outdoors” da küçük çocuklar hayvanat bahçesindeki sevimli hayvanlarla tanışabilir ve ayrıca midilli gezintisine çıkma fırsatı bulabilirler.

Hayvanat bahçesi hafta içi her gün 16: 00’dan gece yarısına kadar, hafta sonları ise öğle saatlerinden gece yarısına kadar açık olacak ve 25 Mart’a kadar halk ziyaretine açık olacak.

“Outdoors”un ikincisi, alışveriş merkezinin hemen dışındaki bölgelerin, uluslararası yiyecek pazarlarının uğultularından ilham alan canlı bir alana dönüşüyor.

OYUN VE SİNEMA ALANI DA VAR

Gençler, Magic Planet bölgesindeki günlük atari ve karnaval oyunlarında arkadaşlarıyla yarışabilir. Küçükler ise sinema salon alanlarında aile animasyonları izleyebilirler.

Küçük çocuklar, Slime ve Portion haftasında balçık, parıltı ve parıltıları dört gözle bekleyebilirler ve unicorn ile gökkuşağı yapabilecekleri La La Land temalı atölyelerde eğlenebilirler.

Ayrıca her Salı, Cuma ve Cumartesi günleri canlı gösteriler ve DJ performansları sahnelenecek.

Time Out Dubai