Pierce Brosnan film çekimi öncesi Abu Dabi’yi gezdi

Abu Dabi’ye Misfits (Uygunsuzlar) filminin çekimleri için gelen Pierce Brosnan, şehri ve Louvre Abu Dabi müzesini gezip İnstagram’da 970 bin takipçisiyle kaldığı odasının manzarasını paylaştı.

Brosnan ve geri kalan “Misfits (Uygunsuzlar)” oyuncuları, çekim yerlerinden biri olarak onaylanan Etihad Kuleleri’ndeki Jumeirah’ta kalıyor.

“TASARIM ŞAHESERİ”

Brosnan, kısa bir alışveriş gezisine de zaman ayırdı ve Tom Ford’da çalışanlar ile mutlu bir şekilde fotoğraf çektirdi. Brosnan, paylaştığı bir videoda Louvre Abu Dabi’yi “bir tasarım şaheseri” olarak nitelendirdi.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

When you saw James Bond in person😍 #piercebrosnan oh my shocks😍 #unexpected

Leslyn Velasquez Pile (@leslyn_vp)’in paylaştığı bir gönderi ()

Pierce Brosnan’ın başrol oynadığı soygun filmi “Uygunsuzlar”, daha önce Zor Ölüm 2 ve Skip Trace gibi filmleri yöneten aksiyon ustası Renny Harlin tarafından yönetilecek.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Abu Dhabi morning

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()

ABU DABİ BİRÇOK FİLME EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Çoğunlukla Orta Doğu’da geçen Uygunsuzlar filmi, bir altın soygununda yakalanan ünlü suçlu Richard Pace’ın hikâyesini anlatıyor. Jamie Chung ve Britanyalı aktris Hermione Corfield de film de yer alacak diğer ünlüler.

Abu Dabi, kısa bir süre önce kadrosunda Ryan Reynolds’ın da olduğu ve şu ana kadar ki en büyük bütçeyle çekilen bir Netflix yapımı Six Underground filmine de ev sahipliği yapmıştı.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Louvre Abu Dhabi, a masterpiece of design by Jean Nouvel . #LouvreAbuDhabi #JeanNouvel

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()

BAE’de 300’den fazla oyuncu ve ekip 30 gün geçirdi; Abu Dabi, Liwa Çölü, Şarka ve Ras Al Khaimah’da çekim yaptı.

Filmin 300 kişiden oluşan çekim ekibi ve oyuncuları BAE yaklaşık 30 gün kaldı ve Abu Dabi, Şarka, Liwa Çölü ve Ras Al Khaimah’da çekim yaptı.

What’s On