Dubai’nin bohem gelinlikleri

Düğün sezonunun yaklaşmasıyla Dubai’de yeni açılan bohem gelinlik mağazası dikkat çekiyor. Mağazada gelinlik modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı olması da gelin adaylarını sevindiriyor.

BAE’de her gelin adayı butiklerde ve büyük mağazalarda göreceğiniz OTT gelin koleksiyonlarını arzulamıyor. Birçoğu cüzdan dostu bir fiyat aralığında bir model ve daha bohem bir alternatif arayışı içinde.

GELİNLERE RAHATLIK SUNUYOR

Dubai’nin yeni gelinlik butik mağazası olan Ginger + Poppy’i insanlar arasında cazip yapan şey, az bilinmesi ve rahatlık sunması. Gelin ile ilgili kuralları değiştiren İngiliz-Filistinli May Martin ile röportaj yaptık.

Harper’s BAZAAR Arabia: Bize Ginger + Poppy’den bahsedebilir misin?

May Martin: Ginger + Poppy, BAE gelinlerine rahat, modern ve canlandırıcı bir yaklaşım sunmak için tasarlandı. Sahip olduğumuz her tasarımcı kişisel estetiği için seçildi; geleneksel olmayan, sıra dışı olan modeller tasarlamaya seçiyor ve gelinlik modasının sınırlarını zorluyorlar. İçinde normlara uygun bir tarz sunan elbiseler ve aksesuarlar ile Orta Doğu gelin sahnesine yeni bir deneyim katmak istiyoruz.

HER ZAMAN HAVALI

HBA: Ginger + Poppy kadını kim?

MM: Kendisine sadık kalan ve geleneksel olanlara uymak istemeyen biri. İster romantik, özgür ruhlu, zarif, minimal veya modern bir gelin olsun, o her zaman havalı.

HBA: Eskiden iç tasarımda çalışıyordunuz, neden bir gelinlik butiği açmaya karar verdiniz?

MM: Kendi gelinliğimi ararken, tüm sürecin tadını çıkarmak ve aynaya baktığımda “vay, bu benim için mükemmel” diyebileceğim bir elbise bulmak için gerçekten çok uğraştım. Hayalimdeki elbiseyi bulmak için yurt dışına seyahat ettim ve bu tam bir lojistik kâbusu idi. Gelinlik tasarımcılığının Dubai’de neden eksikliğin var olduğunu sorguladım ve yaptığım araştırmalar ve başka kadınlarla yaptığım tartışmalar sonrasında Dubai’de bir gelinlik butiği açmamız gerektiğini düşündüm.

HBA: Sahip olduğunuz tasarımcılar arasında kimler var?

MM: Tamamı benzersiz ve özel bireysel stilleri ve tasarımları olan üç tasarımcıyla çalışıyoruz.

NİSAN AYINDA AÇILACAK

Avustralya’dan selamlayan Made With Love, geleneksel ile modernin kusursuz karışımını temsil ediyor. Avustralyalı Bo & Luca, gerçekten de gelinlik tasarım kurallarını yeniden yazıyor. Sonuncusu fakat bir o kadar da önemlisi New York’tan Alexandra Grecco.

HBA: İnsanlar sizi nasıl bulabilir?

MM: Mağazamızı Nisan ayında açıyoruz, ancak şimdilik gelin adayları web sitemiz, e-posta veya Instagram üzerinden bizimle temasa geçebilirler.

Harper’s Bazaar Arabia