Suudi Arabistan’da Evlilik Fuarı açıldı

Suudi Arabistan’ın Hail bölgesinde Emirlik Müsteşarı Adil bin Salih El-Şeyh, beş gün boyunca Rushen Sergi ve Konferans Merkezi’nde düzenlenecek olan ikinci Evlilik fuarının açılışını yaptı.

40’dan fazla özel faaliyete yatırım yapan 110 uzman ulusal şirketin bulunduğu fuarın amacı gelin ve damadın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toparlayabilmek.

GELİN VE DAMADIN TÜM İHTİYAÇLARI TOPLANACAK

Grubun genel müdürü Al Rushen Mishary, serginin Suudi Arabistan Krallığında türünün ilk örneği olduğunu, ilk versiyonunda büyük bir başarı elde edildiğini ikinci versiyonunun da oldukça tutulduğunu açıkladı. Serginin fikrinin gelin ve damadın tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada toparlayıp hizmet vermek olduğunu belirtti.

Fuara katılan birçok katılımcı firma halihazırda Hail şehrindeki önde gelen firmalardan. Fuarda ayrıca kadınların ziyaret edebileceği ve birçok etkinliğe katılabileceği kapalı bir alan da mevcut.

Fuar ziyaretçileri ise organizatörler sayesinde, harika bir organizasyon gördüklerini tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir platform düzenlendiğini belirtti.

SPA