Dubai’de açılan üç yeni, şık  restoran

Dubai’de dışarda yemek için mekan seçmeye gelindiğinde birçok seçenek arasında nereye gitmemiz gerektiği konusunda kararsız kalıyoruz. Çünkü her hafta yeni yerler açılıyor. Hazırladığımız liste ile bu hafta yemek yiyebileceğiniz üç mekanın tercihini sizlere bıraktık.

1. London Slide

Londra Projects’in yeni mekânı olan London Slide, bao ve kanepe çeşitliliği ile Bluewaters’taki yeni ve eğlenceli bir mekân. Londra Project’in yanında bulunan,  sebzeli rosti, peynirli, marul, kırmızı soğan, domates, chipotle ve tzatziki soslar ile hazırlanmış ‘Big Ben’ gibi ilginç kanepe seçenekleri bulacaksınız.

London Slide, Bluewaters, off JBR, Dubai Marina

 

2. Bleu Blanc

Fransız çiftlik evi temalı restoran, Bleu Blanc, Renaissance Downtown Hotel’deki David Myers’da bu Şubat ayında yepyeni yemekler ekleyerek menüsünü yeniledi. Menüyee eklenenler arasında kuzu filetosu, Wagyu cheeseburger, bouillabaisse ve levrek bulunuyor. Izgara seçiminde, tümü misafirlerin önünde hazırlanan ve aile tarzı paylaşım konseptine uygun premium et, taze deniz ürünleri ve mevsim sebzeleri bulunuyor.

Bleu Blanc by David Myers, Renaissance Downtown Hotel, Dubai

 

3. Lima

Lima, dünyanın en iyi 6. şefi Virgilio Martinez’in City Walk’da bulunan bir Peru restoranı ve çok etkileyici ceviche gibi Güney Amerika yemeklerini ayağınıza getiriyor.

Menüde öne çıkanlar arasında somon balığı yemeği, Ördek bacağı confit, Nikkei soslu kızarmış ördek göğsü ve etli kaz ciğeri bulunuyor.

Lima, The Square, City Walk

What’s On