United Arab Bank, yeni başkanını atadı

United Arab Bank (UAB), Ahmad Muhammed Abu Eideh’i 10 Mart 2019’dan itibaren yeni Başkanı olarak atadığını duyurdu.

Bu atama, bankanın hizmetlerini geliştirme ve müşterilerine daha fazla fayda sağlama ve hissedarlarına sürdürülebilir gelir sağlama çabalarının bir parçası olarak yapıldı.

Bu atama hakkında konuşan United Arab Bank Müdürü Şeyh Faysal Bin Salem Abu Eideh için, “katkı, pratik deneyim ve bankacılık alanındaki başarıları ile hem bölgesel hem de küresel finans alanında banka faaliyetlerini geliştirmek, programları sürdürülebilir bir şekilde teşvik etmek ve daha fazla başarı, büyüme ve refah düzeyinin yükseltilmesinin yanı sıra müşterilerine kolaylık sağlamak için yardım, ürün, hizmet ve çözümler geliştirdi” açıklamasında bulundu.

Daha önce Standard Chartered Bank, Orta Doğu’da CEO’luk görevi yapan Abu Eideh’in United Arab Bank’a katılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.  UAB Yönetim Kurulunun verdiği güveni, bankanın değerini artırma vizyonunu elde etme kararlılığını arttırdığını ve bankanın hissedarlarının ve müşterilerinin beklentilerini karşıladığını belirtti.

Abu Eideh, 27 yıllık bankacılık ve finans deneyimi bulunuyor ve bu 27 yılın 15 yılını BAE’de geçirdi. Kariyeri boyunca Birleşik Arap Emirlikleri’nde ve çevre bölgede birçok finans kuruluşunun lider pozisyonunda görev aldı.

WAM