İşte Dubai’deki en iyi vegan kahvaltı yerleri

Sizin için Dubai’de sadece tadına bakmakla kalmayıp, kendinizi de iyi hissettiren en iyi vegan kahvaltı noktalarından bazılarını seçtik.

Bounty Beets, Le Meridien Mina Seyahi

Le Meridien Mina Seyahi’de yeni açılan Bounty Beets, karamelize edilmiş muz ve tatlı patates pancake dahil, bol miktarda glütensiz ve vegan yemekler sunmaktadır.

Wild & The Moon, Alserkal Avenue, Al Quoz

Stella McCartney, moda haftasında mankenlerini Wild & The Moon’a götürüyorsa, bunun bir güzellik olduğu kesin. Karabuğday ve bademlerden yapılan Granola Bowl’dan veya smoothie’lerinden biri ile kahvaltının tadını çıkarın.

Urth by Nabz&G, JLT

Aslında tam bir kahvaltı yeri değil ama Urth by Nabz&G’nin listede yer almayı hak ettiğini düşünüyoruz. Sadece pancar humusu, Kinoa (güney Amerika’da yetişen tohumları yenen bir bitki), domates, karışık yeşillik, lahana turşusu, ev yapımı guacamole, salatalık ve ayçiçeği tohumundan oluşan yoga kasesi için değil aynı zamanda vegan peynirli tartinler ve matcha smoothies için de mükemmel bir yer.

Life’n One, Jumeirah Beach Road

Herkes yogadan sonra veya Pilates dersinden sonra sağlıklı bir şeye ihtiyaç duyar. Life’ One One’da tavada sote mantar ve yarı kurutulmuş domates, kaju kremalı peynir, avokado ve salsa ile ıspanakla karıştırılmış gram-un ile yapılmış bir omletin tadını çıkarabilir.

Menagerie, Mirdif 35 Mall, Mirdif

Sağlıklı yaşam ve beslenmeye odaklanan Menagerie, şık bir ortamda çeşitli yemekler sunuyor. En çok tercih edilen matcha (ince toz yeşil çay) ve kaju sosu, incir ve akçaağaç bulunan vanilyalı pancakelerdir.

Comptoir 102 Café,Beach Road, Jumeirah

Şehirdeki en popüler yerlerden biri olan Comptoir 102, 2012’den beri sağlıklı yemekler sunuyor. Kafe, yerel organik çiftliklerden malzemeler tedarik ediyor ve günlük değişen şekersiz ve süt içermeyen, çiğ, vegan ve glütensiz seçenekleri sunan menüsü var.

Single Fin Café, Surf House, Jumeirah Beach Road

Sahil kenarında çikolata sosu ile doldurulmuş vegan gofretleri ya da fasulye, kiraz domates ve mantarlarla karıştırılmış tofu gibi Sağlıklı ve lezzetli yemekler için mükemmel bir yer.

Emirates Woman