Jeiss Dağı’nda lüks dağ kampı projesi başlatılıyor

Ras’ul Hayme Turizm Geliştirme İdaresi, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki en yüksek dağ tepe noktası olan Jeiss Dağı’ndaki prestijli dağ kampı projesini yürütmek üzere Mantis Grubu ile bir anlaşma imzaladı.

Muhteşem dağ kampı, Jess Dağı’ndaki deniz seviyesinden 600 ila 700 metre yükseklikte yer alacak ve ziyaretçilere Hacjar dağlarının muhteşem dağ manzaralarını sunacak.

KAMP 2020 YILINDA TAMAMLANACAK

Yıl boyunca ziyaretçiler için ideal bir destinasyon haline gelecek olan bu proje mekanı yılın tüm mevsimleri BAE’nin geri kalanından 10 derece daha düşük sıcaklıklara sahiptir.

2020 yılında tamamlanacak olan kamp tarzındaki bu projede, 34 lüks çadır, özel havuzlu 11 adet tek kişilik villa 47 adet çift kişilik özel havuzlu villalar yer alacak. Proje kapsamında bölgede ayrıca sağlık kulübü, kamp alanı, çocuk oyun alanları, spa ve restoranlar da yer alacak. Proje ziyaretçilerine son teknolojik olanaklarda hizmet verilecek.

Emirliğin eşsiz cazibe merkezlerinden biri haline gelecek olan bölge macera tesisleri de içerecek. Çevre dostu projede enerji tüketimini ve su tasarrufu için en son teknolojiyi kullanılacak.

Birleşik Arap Emirlikleri hızla büyüyen sektör turizmde birbirinden yeni projelerle atak yaparak dünya üzendeki maceraperest ve doğa severleri kendine çekmeyi başarıyor.

Doğru yatırımlar ve sürdürülebilir turizm için en iyi uygulamaların kullanılmasıyla, Ras’ul Hayme bölgesinin de 2021’de 3 milyon ziyaretçiyi çekmesi bekleniyor.

Emarat Alyoum