Bahreyn’in en iyi 10 parti mekânı

Bahreyn muhteşem partileri ile tanınıyor, bu yüzden sizler için Bahreyn’in en iyi parti mekânlarını derledik.

  1. THE HARVESTERS

Samimi ve rahat bir ortamda iyi pub yemekleri sunma konusunda ün sahibi olan Harvesters, yoğun bir çalışma gününden sonra moralinizi yerine getirecek canlı bir müzik de bulunuyor. Ayrıca dans için en iyi modern parçaları çalan DJ’lerin yanı sıra ziyaretçiler için çeşitli içkiler de sunuluyor.

Nerede: Crowne Plaza Bahrain

Bilindiği şey: Pub yemekleri ve canlı müzik

2.    RİC’S KOUNTRY KİTCHEN

Ric, Amerikalıların “uzaktaki evi” ​​olduğunu iddia ediyor. ABD üssünün bulunduğu Juffair’de bulunan bu topluluk tarafından iyi bilinir ve sevilir. Yemek ucuz ve bol: Yumurta, patates kızartması, biftek ve sos, sosisli sandviç, hamburger, fırında patates. Perşembe günleri canlı bir müzik grubu da sahne alıyor.

Nerede: Juffair

Bilindiği şey: Amerikan yemekleri

3.    TYPHOON BAR AND LOUNGE 

Typhoon, Gulf Hotel’de sofistike şık bir salon ve bar. Her perşembe ve cuma günleri canlı müzik eşliğinde kokteyller, nargile ve Tayland yemeklerinin tadını çıkarın. Ayrıca hergün saat 17.00 ile 19.00 arasında yüzde 50 indirimle kokteyl ürünlerinde happy hour var. Dışarıda oturursanız, yemyeşil alan ve şelaleler sizi etkileyebilir.

Nerede: Gulf Hotel, Bahrain

Bilindiği şey: Tropik bir ortamda kokteyller

  1. TRADER VİCS

Trader Vics, şık insanların takıldığı popüler bir mekan. Trader Vics geleneksel Polinezya havasına, salsa ve perküsyon çalan canlı bir gruba sahip. Geleneksel ve odun ateşindeki bir fırında pişirilen barbekü yapmayı deneyin. Yenilikçi ve egzotik bir dizi içecek seçeneği kitapçığı bulunuyor. Yani, istediğin her neyse, muhtemelen burada bulacaksın.

Nerede: Ritz Carlton Bahrain

Bilindiği şey: geleneksel Polinezya yemek

5.    Z LOUNGE CLUB

Z Club ve Lounge, DJ partileri ve canlı müzik grubu performansları sayesinde Z Lounge’ta her zaman kalabalık bir grup insan bulunuyor. Kadınlara içecekler konusunda özel promosyonlar yapılır ve akşam karanlığından şafağa kadar burada partileyebilirsiniz.

Nerede:  Pars International Hotel

Bilindiği şey: DJ performansları

6.    LA BELLEVUE LOUNGE

Deniz hizasında olan La Bellevue Lounge bir şeyler içmek ve arkadaşlarla takılmak için iyi bir tercih. Tüm içeceklerde % 50 indirim ile birlikte iki günde bir happy hour var. İçecek menüsü bira, kokteyl ve şaraptan oluşuyor. Aynı zamanda mekânda canlı müzik ve bir bar bulunuyor.

Nerede: Novotel Al Dana Resort

Bilindiği şey: DJ Partileri

7.    ZAHLE

Zahle, harika Lübnan yemekleri ve eşsiz bir canlı eğlence programına sahip. Ünlü Lübnanlı şarkıcılar ve dansözler, yemeğinize eğlence katar. Ayrıca sıcak ve soğuk mezeler, ızgara etler ve şiş kebaplar gibi bölgesel Lübnan yemekleri de bulunuyor.

Nerede:  Gulf Hotel Bahrain

Bilindiği Şey: Lübnan yemekleri ve göbek dansı

8.    KLUB 360

400 kişilik kapasiteli ve iyi bir dans pistine sahip Klub 360’ın amacı, size iyi bir gece eğlencesi sunmak. DJ Nano ve DJ Igla gibi uluslararası DJ’lerle bu amaç için çalışıyorlar ve oldukça başarılılar. Mekân sabaha kadar açık ve dans için iyi bir üne sahip.

Nerede: Elite Crystal Hotel

Bilindiği Şey: sofistike bir gece eğlencesi

9.    SHERLOCK HOLMES

En sevdiğiniz maçı veya bilardo karşılaşmasını izlerken geleneksel İngiliz yemeklerinin tadını çıkarın. Burası şık ve ayrıca geceleri içki içerken ve sohbet ederken rahatlamanızı sağlamak için yumuşak puro kanepelere sahip.

Nerede: Gulf Hotel Bahrain

Bilindiği Şey: Britanya tarzı şık pub

10.  BUSHİDO

Bushido, Bahreyn’deki en iyi parti mekânları arasında yer alıyor. Manama’nın günlük karmaşasından uzakta, eşsiz bir yemek ve bar sunuyor. Burası dinlenmek, yemek yemek, içmek ve partilemek için harika bir yer.

Nerede: Seef

Bilindiği Şey: Japon yemekleri ve harika bir eğlence

Bahrain 101