Bardağını getirene kahve indirimi

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Costa Coffee, müşterilerini kendi dönüşümlü bardaklarını getirmeleri halinde 1 dolar indirim sunuyor.

Erken ve neşeli uyanmak için sıcak bir bardak kahve gibisi yok. Özellikle, kahvenin fiyatı da uygunsa.

BAE Vizyon 2021 reformları kapsamındaki sürdürülebilirlik konusunda, kahve işletmeleri kâğıt bardak kullanımını azaltma konusunda insanları teşvik etmeyi amaçlıyor.

KAHVE SEVERLER BÜYÜK KAR ELDE EDECEK

Bu teklif sadece doğayı değil aynı zamanda paranızı da koruyacak. Her gün kahve alan müşterilerin haftalık kahve bütçesine 4 dolarlık bir katkı sunacak ve böylece yıllık 200 dolardan daha az harcanmış olacak.

Costa Coffee BAE’nin Pazarlama Müdürü Shemaine Jones, “Gelecek nesiller için daha sürdürülebilir bir çevre bırakmayı amaçlıyoruz ve 2 Dirhemlik indirim ile kâğıt israfını azaltma konusundaki kararlılığımızı gösteriyor. Kâğıt bardak israfı BAE genelinde önemli bir konu ve bu tanıtımın başlatılması bu yıl israfı azaltma taahhüdümüzün sadece bir başlangıcı” dedi.

Costa Coffee’nin bu kampanyasını destekliyorsanız eğer, kahve severler geri dönüşümlü bardaklarıyla aldıkları kahveleri ile fotoğraf çekip Instagramda #CostaforChange hashtagi ile paylaşabilirler.

Time Out Dubai