Tasarımcı Dunai Makki’nin elinden muhteşem abayalar

Daal Meem, kent abaya giyim markası geçtiğimiz Ocak ayında kuruldu. Markanın, Suudi Arabistanlı 25 yaşındaki kurucusu Dunai Makki, abayalarını sosyal medya ve etkinlikler aracılığı ile satmaya başladı.

Genç yaşında terziliği öğrenen Makki Arab News’e, “15 yaşından beri kendi elbiselerimi dikiyorum ve büyüdükçe elbiselerimi ve abayalarımı kendi tarzımda üretmeye başladım. Hayalimdeki elbiseyi çizmeyi seviyorum ve bu özel bir şeyler üretmeme yardım ediyor” diye konuştu.

GENÇ YAŞTA KENDİ MARKASINI KURDU

Makki, kendi markasını açması için çevresindeki insanların kendisini teşvik ettiğini de sözlerine ekledi. Makki, “Etrafımdaki herkes kendi markamı kurmamı tavsiye ediyordu. Bu cesaretlendirmeler ve tutkuyla, kendi markamı kurmaya ve başkalarında kendi dokunuşumu görmek istediğime karar verdim” dedi.

Daal Meem, farklı renklerde çeşitli kumaşlar kullanarak tasarımlarını ortaya koyuyor. Keten, tasarımlarında en çok kullandığı kumaş.

Farklı yaşlara hitap eden yerel bir marka olan Daal Meem’i diğer abaya mağazalarından ayıran temel neden, “Kumaş ve işlemeli parçaları bir arada iyi kullanılıyor oluşum ve çok seyahat ediyorum ve bu yüzden de çok sınırlı parçalardan oluşan bir koleksiyon oluşturmak için birçok farklı malzeme getiriyorum. ”

Daal Meem kurulduğunda bu yana Makki 25’ten fazla tasarım üretti.

Markanın tasarımlarını Al-Basateen bölgesinde bulunan Daal Meem Butikte, Al-Mohammadiyyah bölgesinde bulunan konsept mağazalarında ve Al-Salamah bölgesinde bulunan CRATE mağazasında bulabilirsiniz.

Makki, müşterilerinin abayalarını giydiğinde zarif, özel ve güzel hissetmelerini istiyor.

Daal Meem’in, kadının toplumundaki ihtiyaçlarını desteklemek için var olduğunu da dile getirerek şunları söyledi: “Daha sıkı çalışmak ve müşteriler için abaya tasarlarken en iyi kaliteyi ve hizmeti sunma konusunda heyecanlıyım.”

Daal Meem’i Instagram’dan da takip edebilirsiniz: @daal.meem

Arab News