Suudi tasarım markası Lupita Nyong’o’yu giydiriyor

Lupita Nyong’o, Suudi Arabistan’ın gelecek vaad eden tasarımcısı Honayda takımı ile “US” filminin galasına katıldı.

Kırmızı halıdaki görünümüyle 2019’da gönülleri kazanan Oscarlı aktris Lupita Nyong’o,  Suudi markası Honayda ile Austin’deki SXSW festivalinde, en yeni filmi US’un galasında görüldü.

 

Film, Jordan Peele tarafından yönetilen ve gişe başarısı olan Get Out’un ardından En İyi Orijinal Senaryo dalında Akademi Ödülü alan ikinci korku filmi.

 

Dün geceki galada Lupita, güzelliği ve kıyafetiyle kırmızı halıya güven ve yaratıcılık getirdi. Lupita, Suudi Arabistanlı tasarımcı Honayda Serafi’nin kendi adını taşıyan Honayda markalı beyaz bir takım elbise giymeyi tercih etti. Markanın Spring 2019 koleksiyonundan olan takım, çift ​​omuzlu ve sağ omzunda tül detayı bulunan smokin blazer ceket ve beyaz İspanyol paça pantalondan oluşuyordu.

Lupita’nın kırmızı halı üzerindeki makyajın ilhamını farklı yerlerden, özellikle 80’li yıllardan ve Snoop Dogg’dan aldığı gözlemlendi. 80’lerin müzik videolarından esinlenerek yapılan göz makyajı çarpıcı, kırmızı göz farıyla yapılmış. Ayrıca, ünlü rapçiden ilham alan metal ördek gagası tokalı tacı da dikkatlerden kaçmadı.

Emirates Woman