Arjantin Cumhurbaşkanı Abdullah bin Zayed’i kabul etti

Arjantin Cumhurbaşkanı Mauricio Macri, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed’i kabul etti.

Toplantı esnasında Başkan Macri ve Şeyh Abdullah, BAE ile Arjantin arasındaki ikili ilişkileri ve siyasi, ekonomik, sosyal, yenilenebilir enerji ve gıda güvenliği de dahil olmak üzere tüm sektörlerde ortak işbirliği geliştirme fırsatlarını görüştüler.

Şeyh Abdullah, Cumhurbaşkanı Macri’ye, BAE Başkanı Şeyh Halife bin Zayed; Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai’nin Hakimi Şeyh Muhammed bin Raşid; Abu Dabi Veliaht Prensi ve BAE Silahlı Kuvvetleri Yüksek Komutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed’in selamlarını iletti ve Arjantin’e daha fazla ilerleme ve refah için iyi dileklerde bulundu.

Arjantin Cumhurbaşkanı, bu jeste karşılık olarak Şeyh Halife bin Zayed, Şeyh Muhammed bin Raşid ve Şeyh Muhammed bin Zayed’e selamlarını ve BAE’ye daha fazla ilerleme ve refah için iyi dileklerini iletti.

Şeyh Abdullah bin Zayed, BAE ile Arjantin arasındaki güçlü bağları ve onları her alanda güçlendirme ve geliştirme konusundaki keskinliğini vurguladı.

WAM