Birleşik Arap Emirlikleri’nde dört yeni vegan menüsü

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunun birçok vegan restoranını sizlerin beğenisine sunmuştuk. Şimdi ise, bu restoranlarda bulunan muhteşem menüleri sizler içi hazırladık. İşte BAE’nin yepyeni vegan menüleri…

THE DAILY’DE VEGAN ROSTOSU

Şef Zendy Marsam, 6 Nisan Cumartesi günü, dört saatlik bir etsiz rosto yemeği sunacak. Biberiye Hasselback patatesleri ile servis edilen hamur ile sarılmış Wellington fındık rostosu ve mantar sosunda kavrulmuş kök sebzeleri bu bitki temelli gösterinin yıldızları olacak.

TAQADO’DAKİ YALIN FASULYE MENÜSÜ

Taqado, basit konsepti ve az sayıdaki tabaklarıyla bilinir: İlk olarak bir dolgu seçin (tavuk, dana eti, mantar ve acı sosta pişmiş fasulye ve kıyma), ikinci olarak bir araç seçin (taco, börek, quesadilla, salata kasesi) ve sonra fasulye, ekşi krema, salsa, guacamole veya peynir gibi malzemeleri seçin. Yeni Lean Bean menüsü aynı yaklaşımı takip ediyor: Sebze böreği, vegan toprak salatası, kepekli quesadilla (iki tortilla arasına erimiş peynir konularak yapılan bir çeşit yemek) ve bir limonata içerir.

FUCHSIA URBAN THAI’DE AŞIRI VEGAN MENÜ

Alışıldık başlangıçlara (sebze böreği, tatlı patates kızartması) ve çorbaya (mantarlı, küçük hindistan cevizli tom yum) ek olarak bitki temelli menü, otantik Tayland lezzetlerine odaklanıyor. Menü ayrıca erişte, pilav, üç salata ve kırmızı-yeşil köri seçeneği içeriyor.

BAKER STREET CAFE’DE “FREE SPIRITED (ÖZGÜR RUHLU)” SEÇENEKLER

Mekan sahibi Nada El Jarrah, vegan müşterilerinin de her zaman menüye uymayan diyet seçeneklerini sunabileceğini söylüyor. Buna göre kuskus salatası, kızarmış sandviç veya kızarmış yeşil burgu makarna yemeye karar verdiğinizde, kuru fasulye ve kornişondan roka ve avokado kadar çeşitli malzemeleri menüye ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz.

The National