17 uluslararası tasarımcı Ramazan için tasarladı

İngiliz-Hint Model Saffron Vadher e-satış markası olan Net-a-Porter’ın, 17 uluslararası tasarımcı tarafından tasarlanan Ramazana özel koleksiyonunun yüzü oldu.

Lüks e-ticaret platformu daha önce Ralph & Russo, Jenny Packham, Naeem Khan, Carolina Herrera, Galvan gibi markalara küratörlük yaptı.

DÜNYA GENELİNDE KOLEKSİYONA İLGİ YOĞUN

Net-a-Porter Küresel Satın Alma Müdürü Elizabeth Von Der Goltz yaptığı açıklamada, “Son birkaç yılda mütevazı modanın yanı sıra Ramazan Özel Koleksiyonlara olan ilgi sadece Orta Doğu’da değil dünya genelinde önemli ölçüde arttı. 17 tasarımcının tasarımlarının yer aldığı bu özel koleksiyonun müşterilerimizin taleplerini ve beklentilerini karşılayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Vadher tarafından modellenmiş ve moda fotoğrafçısı Alex Franco tarafından Marakeş’te çekilen görüntüler, iftar ve sahur toplantıları için kaçınılmaz şıklıkta tasarlandı.

Tasarımlar, Buccellati, Selim Mouzannar ve Anissa Kermiche mücevherleri ile tamamlandı. Londra Merkezli Safiyaa’nın kurucusu Daniela Karnuts, bu ramazan koleksiyonun, diğer lüks marka etiketli koleksiyonlardan farklı olduğunu dile getiriyor.

Arab News