Dubai’de denemeniz gereken 10 peynir ve şarap mekânı

Happy hours, kadınlar gecesi ve erkekler gecesi bütün bunların hepsi çok eğlenceli ama ilişkinizde daha şık bir şeyler istiyorsanız, sizlere Dubai’de denemekten pişman olmayacağınız 10 şarap ve peynir mekânı derledik.

FOLLY BY NICK &SCOTT

Pazartesi günleri, Madina Restoran’da bulunan Folly By Nick and Scott’ta çiftler sınırsız şarap ve yanında peynir tabağının, 80 dolara tadını çıkarabilirler. Pazartesi günleri, peynir ve şarap servisi saat 17:00’de başlıyor.

Folly By Nick & Scott, Madina Cumeyra

ANANTARA THE PALM

Gün batımında şarap ve peynir deneyimi yaşamak istiyorsanız Anantara The Palm manzarasını kaçırmamanızı öneririz. Anantara The Palm manzarasıyla şarap, peynir keyfi 163 dolar.

Anantara The Palm Dubai, Palm Jumeirah

PIERRE’S BISTRO & BAR

Pierre’s, kentin en güzel restoran ve salonlarından biri ve pastel pembe renk tonları ile iç mekânlarda fotoğraflanacak şekilde tasarlanmış yapraklı iç tasarıma sahip. Pierre’s’te peynir tahtası 28 dolar şarap ise 34 dolar.

Pierre’s Bistro & Bar, Intercontinental Festival Şehri

OENO

Şarap ve peynir ikilisinde en çok güvenebileceğimiz Oeno, her Çarşamba günü saat 20.00 ile 23.00 arasında en iyi şaraplar ve peynir ikilisini kaçırmamanızı öneriyoruz. Şarap, peynir ve atıştırmalık servisi kişi başı 53 dolar.

Oeno, Westin Mina Seyahi, Dubai Marina,

QUENCH

Peynir ve şarap mekânlarına yeni katılan Quench’te birbirinden farklı birçok peynir çeşidi bulunuyor. Her gün saat 16.00 ile 20.00 arasında happy hours saatleri ve bir şişe şaraba 32 dolar değerinde sahip olabilirsiniz.

Quench, Cumeyra

GRAPESKIN

La Ville Hotel & Suites’te yer alan Grapeskin’de saat 16.00’dan gece yarısına kadar üç adet 50 ml’lik şarap kadehi ve peynir tahtası 23 dolar. Salı günleri kadınlara özel indirimler bulunuyor.

Grapeskin, La Ville Hotel & Suites

JONES THE GROCER

Her Perşembe günü saat 19.30 ile 23.00 arasında düzenlenen ‘Cheese, Grape & Jazz (peynir, üzüm & jazz)’ gecesinde, iki saat boyunca sınırsız kırmızı ve beyaz şarabın yanında bir tabak peynir 55 dolara sahip olabilir ve şarabınızı yudumlarken sizlere canlı müzik eşlik ediyor.

Jones the Grocer, Dubai Golf Kulübü

CAFE W

Media One Otel’de yer alan Cafe W’da, Salı ve Çarşamba günleri saat 19.00 ile 22.00 arasında şarap ve peynir servisi bulunuyor. Fiyatlar seçtiğiniz şarap ve peynir tabağına göre değişiyor.

Cafe M, Media One Otel, Dubai

STAGE 2

Stage 2’de, Çarşamba günleri konuklar sınır peynir ve üç adet içkiye 38 dolara sahip olabilirler. Bu fiyatlar 18.00 ile 21.00 arasında geçerli. Stage 2 iş çıkışında dinlenmek için ideal bir cafe.

Stage2, Vida Downtown, Downtown Dubai

FITZROY

Konuklar, ev yapımı turşunun yanında Gruyere ve Emmental peynire ve çeşitli Fransız yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Menüler 108 dolardan başlıyor.

Fitzroy, The Pointe, Palm Jumeirah

What’s On