Abu Dabi’de Fas Etkinliği 17 Nisan’da başlayacak

“Abu Dabi’de Fas” Etkinliği 17 Nisan’da Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi’nde (ADNEC) başlayacak. 17-30 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşecek etkinlikle, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Fas Krallığı arasındaki bağların güçlendirilmesi hedefleniyor.

Fas 2019, ziyaretçilere gelenekler, gelenekler, moda ve Fas Mirası Müzesi’ne ek olarak, Fas’ın zengin kültür ve mirasını mimari, müzik, sanat ve mutfak alanlarında keşfetmeleri için harika bir fırsat sunuyor.

Bu yılki etkinlikte Faslı kadınlar ve cömertlik, özveri, sezgi, vizyon ve yaratıcılık gibi benzersiz karakterleri kutlanıyor. Faslı kadınlar, sosyal ve ekonomik kalkınmanın sürdürülmesinde ve aynı zamanda karar vermede ortak liderlerdir ve büyük katkıları Krallık tarihinde usulüne uygun olarak belirtilmektedir.

Fas Mirası Müzesi, ilk kez, Fas’ın Arap tarihine dayanan zengin tarihini ve medeniyetini yansıtan, nadir ve eşsiz teşhir parçaları ile tarih ve antika severlere sunacak.

Etkinliğe bir evrim ve modernlik havasını katan, geleneksel mimariden ilham alan ve gençlere sanatsal Fas ifadesinin bir yeri olarak hizmet veren yenilikçi ve yaratıcı bir gençlik köşesi olan “Tasarım ve Gençlik Galerisi” sergilenecektir.

Fas, Abu Dabi’de 2019, Fas’ta büyüleyici kuzey bölgesine muhteşem bir yolculukta seyircileri izleyebilecekleri oyun olan “Banat Lala Mnana”, izleyicileri için oyun bir heyecan verici şarkı söyleme, dans etme ve moda yoluna dönüşecektir.

Etkinliğin bir parçası olarak 18 ve 19 Nisan’da Abu Dabi Corniche’de iki günlük bir konser düzenlenecek.

Fas, Abu Dabi’de 2019 etkinliği 18-30 Nisan 15:00 -21:00 saatleri arasında, etkinliğin 23-24 Nisan tarihleri 15:00-20:00 saatleri arasında halka açılması planlanıyor.

WAM