ADGM’de 1 milyar dolarlık yeni fon

Abu Dabi Küresel Market (ADGM), yeni kurulan 1 milyar dolarlık fonu olan Abu Dabi Catalyst ortaklarına ev sahipliği yapacak. Yeni işletme, ADGM ekosistemini olumlu yönde etkileyerek cazip getiri elde etmek için ADGM’de yer alacak öncü firmalara bir merkez oluşturma zorunluluğunu yerine getirecek fırsatları sürdürecektir.

Abu Dhabi Catalyst Partners, Abu Dabi Global Market’te anlamlı ve sürdürülebilir bir varlık oluşturmaktan faydalanacak en üst düzey ve gelecek yatırım firmaları ve sektör lideri işletmeler ve profesyoneller ile ortaklık kurarak ticari getiri elde etmeyi hedefliyor.

Abu Dabi Catalyst Partners CEO’su Guy Hurley, “Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası finans merkezlerinden birinde en etkili küresel yatırım şirketlerinden biriyle ortaklık yapmak heyecan verici. Abu Dabi’nin güçlü ekonomisi etrafında inşa edilen güçlü getiriler için muazzam fırsatlar var. Bölgeye ve büyük finansal piyasalara açılan bir kapı olan Emirate, uluslararası genişlemek isteyen şirketler için de eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Harika bir yerel ve küresel yetenek ekibimiz var ve iddialı yatırım stratejimizi takip etmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

WAM