Tuttuğu takım maçı kaybedince kalp krizi geçirerek öldü

Suudi Arabistan kupasının yarı finalinde karşı karşıya gelen Nasraui ve İttihad takımının maçı acı bitti. Kritik maçta Nasraui takımının fanatik hayranı takımın maçı kaybetmesi üzerine kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu haber sonrası taraftarın ismi Sultan Mafrah beşeri ismiyle anılmaya başlandı.

KULÜBÜN GELİRİ AİLESİNE BAĞIŞLANDI

Takımın kulüp başkanı Suud el-Svailam, ise taraftarın ailesine baş sağlığı dileyerek klubün bu maçtaki gelirini aileye verdiklerini belirtti. Vefat eden taraftarın ölümüne çok üzüldüklerini söyleyen kulüp başkanı acılı aile için elinden geleni yapacağını belirtti.

Sultan Bin Mafrah Al-Beşeri’nin bir akrabası taraftarın ölüm anlarını ise şu şekilde anlattı. “Takımını rakip takıma karşı desteklemek için o gün tribünde bulunuyordu. Takımın yenilgisine çok üzülen Al Beşeri, 90. Dakikada stadyumu terk etmek istedi ve stadyumun kapısında yığılarak kriz geçirmeye başladı. Hastaneye götürmek istedik fakat reddederek 6 yaşındaki oğlunun yanında durmak istediğini ve onu eve getireceğini söyledi. Maçın resmi sonuçlarını öğrendikten sonra ise kalp krizinden hayatını kaybetti” dedi.

Hayatını kaybeden Al Beşeri ilk önce Aswan Sağlık Ocağı’na daha sonra Büyük Camii’ne getirildi. Mualla türbesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Al Arabiya