Şampiyon Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Başakşehir’i ağırladı. Başaksehir’i sahasında mağlup eden Galatasaray 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu. İşte maçla ilgili tüm detaylar…

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i konuk etti. Fatih Terim’in öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmayı Feghouli ve Onyekuru’nun attığı gollerle 2-1 kazanarak Süper Lig’de 22. kez şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

FATİH TERİM 19. KUPASINI ALDI 

Hafta içi Sivas’ta Türkiye Kupası’nı kazanan ve bugün de 2018-2019 sezonunda ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, 19. kupasını kazandı.

Galatasaray’ın başında kariyerinde 4. dönemini geçiren Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisi daha ekledi. 15 Mayıs Çarşamba günü Sivas’ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor 3-1 ile geçerek kupaya uzanan sarı-kırmızılı takım, Başakşehir’i de 2-1 mağlup edip, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 22. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim de 19. kupa zaferine ulaşmış oldu.

Şarkul Avsat