Dünyanın en yüksek tırmanma duvarı Abu Dabi’de

Dünyanın en yüksek kapalı tırmanma duvarı Abu Dabi’nin CLYMB adlı 100 milyon dolarlık spor tesisinde yer alacak. Tesisin 2020’de açılması planlanıyor.

Abu Dabi’nin yeni CLYMB adlı 100 milyon dolarlık spor tesisi, önümüzdeki yılın başlarında kapılarını açılmayı planlıyor. İlk kez 2016 yılında ilan edilen CLYMB, açıldığında Yas Adası’na dünyanın en geniş uçuş odasını ve en yüksek kapalı tırmanma duvarını getirecek.

Yas Alışveriş Merkezi ve Ferrari World Abu Dabi’ye doğrudan erişim sunan CLYMB, 43 metre yüksekliğindeki dünyanın en yüksek kapalı tırmanma duvarına ev sahipliği yapacak.

Tırmanma duvarı dört farklı seviyelerde kurulacak. Dolayısıyla, amatör tırmanıcı veya deneyimli bir profesyonel olsanız da, yeni tesiste tüm yetenekler için bir şeyler olacak. Heyecan arayanlar, aynı zamanda 9.75 metreye varan genişliğe sahip uçuş odasında hava dalışı deneyimini taklit edebilecekler.

Resmi web sitesine göre tesis, restoranlar, mağazalar ve partilere ev sahipliği yapacak bir alana da ev sahipliği yapacak.

What’s On