Çocuklarınız için Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaz fırsatları

Havaların ısınması ve okulların tatile girecek olması ile birlikte çocuklara eğlence için gün doğuyor. Çocuklarınızın doğru bir şekilde tatilini değerlendirmesini istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Çocukların televizyon izleyerek evde kalabileceği ya da ödüllü bir kampa katılabileceği yaz tatiline hızla yaklaşıyoruz.

ESM Tatil Kampları, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin son 12 yıldır Dubai ve Abu Dabi’de 4-12 yaş arası çocuklar için birçok aktivite düzenliyor. Dubai’deki Çok Etkinlikli Yaz Kampı, çocukları arkadaş edinirken ve eğlenirken, öğrenmeye ve gelişmelerini amaçlıyor. Her grup ve oturum, çocukların yaşına ve yeteneğine uyan 16 spor ve sanat etkinliğinden oluşuyor.  Kampın asıl amacı ise tatilde çocuklarının çok uzun saatler boyunca televizyon izlemelerini önüne geçmek.

ESM YAZ TATİL KAMPI NE DEMEK?

ESM Tatil Kampı, çocuk gelişim profesyonelleri tarafından çocukların sosyal, duygusal, entelektüel ve fiziksel olarak olgunlaşmalarına yardımcı olması için önemli görülen çok faaliyetli bir kamp deneyimidir.

4-12 yaş arası çocuklar için mükemmel olan ESM Tatil Kampı, çocuklar için gelişim becerileri sağlayacak kapasitede.

TESİSLER NE KADAR İYİ?

ESM, bütün kamplarının en gelişmiş tesislere sahip olmasını amaçlıyor. Sağlık ve güvenlik her zaman birinci önceliğe sahip. Kamp tesislerinin birçoğu kapalı çok amaçlı salonları, spor sahalarını, tenis kortlarını, basketbol sahalarını, yüzme havuzlarını, gölgeli çim alanları, yaratıcılık sınıflarını ve genç kampçılar için gölgeli bir vakıf sahne oyun alanından oluşuyor.

YAZ KAMPI NE ZAMAN YAPILIR?

Yaz Kampı 30 Haziran 2019 – 29 Ağustos 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleştiriliyor.

KAMPLARDA HANGİ SPOR DALLARI VE AKTİVİTELER BULUNUYOR?

Kamplarda bulunan spor dalları ve aktivitelerden bazıları şunlar:

  • Futbol
  • Yüzme
  • Mini Kriket
  • Jimnastik
  • Kung Fu / Dövüş Sanatları
  • Basketbol
  • Tenis
  • Badminton
  • Su topu
  • Dans
  • Dram
  • Rounders
  • Resim ve El Sanatları

KAMPTA BİR GÜN NASIL GEÇİYOR?

Kampta gün saat 9’da başlıyor ve saat 13.30’da bitiyor. Faaliyetlerin çoğunluğu sporla ilgili olsa da, resim ve el sanatları etkinlikleriyle birlikte yaratıcı etkinlikler de bulunuyor.

ÇOCUKLARIN ÖĞRETİCİSİ KİM?

Eğitim personeli Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) en iyi sertifikalı ve en iyi kalitede antrenörlerden oluşur. ESM, BAE’deki kamplar arasında en iyi personel kimlik bilgilerine sahip koçluk personelini, uzmanlık ve deneyimlerinin yanı sıra bağlılıkları ve koçluk ve öğretme becerilerinin sürekli gelişimi için işe alır.

FARKLI KAMP YERLERİ NELERDİR?

Evinize yakın bir kamp arıyorsanız, ESM Tatil Kampları Dubai ve Abu Dabi’nin birçok bölgesinde  bulunuyor.

  1. Al Barsha – GEMS Dubai Amerika Akademesi Academy
  2. Al Barsha South – GEMS Dünya Akademisi
  3. Dubai Britanya Okulu Cümeyra Park
  4. Silicon vadisi – GEMS Wellington Akademi
  5. Al Sufouh – GEMS Wellington Uluslararası Okulu
  6. Al Satwa – GEMS Wellington İlkokulu
  7. Oud Metha – GEMS Winchester Okulu
  8. Al Safa – GEMS Cümeyra İlkokulu
  9. Mirdif – GEMS Dubai Kraliyet Okulu

ULAŞIM

ESM kamplarına kamp organizatörleri tarafından temin edilen servisler bulunuyor. ESM ulaşım hizmetleri, BAE genelindeki okul taşımacılığı yapan Okul Ulaşım Hizmetleri (STS) tarafından yürütülmektedir. Kamp ulaşım ücreti haftalık 100 Dirhem (27 dolar) olarak fiyatlandırıldı.

Gulf News