Bir daha giyilmeyecek gelinliklerin satışı için online platform!

Dubaili girişimci Eva Hachem, kendi hayalindeki gelinliği bulmak için zorlandıktan sonra eşi ile güçlerini birleştirip gelin adaylarının online gelinlik satın alabilecekleri Dress Come True’yu kurdu.

Eva Hachem “Dubai’de evlendim ve hayalimdeki gelinliği bulmakta zorlandım. Fiyatlar makul değildi. Ve bu yüzden ya fiyattan ya da istediğim gelinlikten ödün vermem gerekiyordu” diye konuştu.

GELİNLER DÜĞÜNDEN SONRA GELİNLİĞİNİ SATMAK İSTİYOR

Hachem, “Düğünden sonra gelinliğimi satmak istedim, aldığım butiği aradım ve ‘sizden gelinliğini alan kişiler gelinliklerini düğünden sonra nereye satıyorlar’ diye sordum. Onlarda bana ‘keşke bilseydik, bütün gelinler bize soruyor’ diye cevapladılar” ifadelerini kullandı.

Dress Come True platformunda, bir daha giymeyecekleri gelinliği satmak isteyenler için üç seçenek bulunuyor. 22 dolarlık birinci seçenekte gelinliği teslim etmeyi organize eden satıcı oluyor, 35 dolarlık ikinci seçenek ise teslim etmeyi Dress Come True ekibi yapıyor ve 41 dolarlık üçüncü seçenek ise satıcılar, satışın tüm yönleriyle ilgilendiği konsiyerj hizmetinden faydalanabiliyor.

Arab News